یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦 دختر از ترک های پوستی روی پاهات خجالت میکشی؟ به این فکر کن که روی پاهات موج های دریایی تشکیل شده!قشنگه نیست؟
یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦 دختر از ترک های پوستی روی پاهات خجالت میکشی؟ به این فکر کن که روی پاهات موج های دریایی تشکیل شده!قشنگه نیست؟
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم و تازه وارد اینجاشدم... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد