2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لباس عید پارسالم هنو نخریدم😂

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

چرا دیگه واسه خودتم بگیر دخترت چند سالشه

١٠سالشه

هيچى به چشمم نمياد

نمى دونم چرا ،ولى كلا اين طورى شدم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
نه عزیزم کرمانشاه چهار تا مانتو گرفتم سه تا کتی ساده یکیش جین  یکی از کتی ها نتی بود دوتاش شهر ...

مبارکت باشه عزیزم اکه خواستی میشه پیج مانتوت رو بدی البته اگه دوس داشتی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من هیچی نخریدم🥲اخه هر سال هر چی میخرم همون دو هفته اول عید میپوشم و دیگه هییییچ جا بکارم نمیاد لباس ...

بهترین کارو میکنی. اما همیشه جوری لباس بخر ک بشه ب جز عیدم پوشید

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
من تازه عروسم و اولین عیدمون هس هفته پیش رفتم خرید ک برام بیارن قیمتا سرسام اور بود

عزیزم مبارکت باشه! ب شادی بپوشی . باد اولین عید خودم افتادم ک هیجی برام نیاوردن. فقط دوتا پارچه ک اون هم یک مت از ته مونده ی پارچه چادری یود. یکیش از این پارچه ها ک مادربزگل از مکه میارن گلتش مثل خودشه. ینی مادریزرگ من دنیا اون موقع ک رفته بود مکه اورده بود. اللن ۲۰ساله هم مرده  امل اون موقع مادربزرگم میکرد گوهان میپوشید😁😁😁

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
عزیزم مبارکت باشه! ب شادی بپوشی . باد اولین عید خودم افتادم ک هیجی برام نیاوردن. فقط دوتا پارچه ک او ...

ممنون گلم. اخی🥺

من خودم راضی نبودم تو این گرونی بخرن ولی قبول نکردن

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰