2777
2789
عنوان

اگزما پوستی شدید

720 بازدید | 10 پست

از طریق گربه که شش ماه پیش  برای یک هفته گربه رو توی خونه نگهه داشتیم  اگزما پوستی شدید من و دخترام گرفتیم که دخترام درمان شدن ولی دستهای من هروز داره بدتر میشه کسی تجربه داشته کمکم کنه ؟؟؟ خیلییی دکتر رفتم نتیجه نداشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم تریالوسیون ان ان بزن یک روز درمیون روزی سه بار تا یک ماه. کرم بتامتازون بزن یک روز در نیون روزی سه بار تا یک ناه. و کرم تتراسایکیلین روزی یک بار شبها. قرص حساسیت بخور شبها ی دونه هر جی ک بهت میسازه... خوب میشه نگران نباش.

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

عشقم حتما حتما حتما یه متخصص درست حسابی برو! اگه تهران هستی باید بری بیمارستان رازی نمونه برداری کن ...

نمونه برداری و تست آلرژی و آزمایش خون و حتی نمونه برداری پوست رو انجام دادم که ببینن از چه نوع باکتری هست اما هنوز هم درمان نشده 🥹🥹🥹

نمونه برداری و تست آلرژی و آزمایش خون و حتی نمونه برداری پوست رو انجام دادم که ببینن از چه نوع باکتر ...

درمانت رو ول نکن. چون با حیوانات در ارتباط بودی ، پروسه درمانت طولانی تره

حتی محض احتیاط به یه کلینیک دامپزشکی هم برو نشون بده ، چون اگه این حساسیتی باشه که از حیوان انتقال پیدا کرده باشه ، دامپزشک ها میدونن

حتما پیگیری کن

درمانت رو هم ول نکن و اصلا ناامید نشو . خوب میشه ولی طول میکشه