2777
2789
عنوان

عصبی ام

76 بازدید | 4 پست

از اینکه همه چی گرونه 

از این که تو ایرانم 

از اینکه با قیمت ها هنوز کنار نیومدم دیگه حالم داره بهم میخوره دیگه نمیتونم 

امروز رفتم یه پاساژ جرعت نمیکردم قیمت کنم نمیدونم باید چیکار کنم دارم خفه میشم حس بدی دارم 

نمیدونم گاهی وقتا ذهنم واسه خیلی چیزا مقاومت میکنه و این منم که شاید بزرگش میکنم و پیچیده و ذهنم آشوب درست میکنه بدنم جنگ میکنه افکارم باهم به دعوا میوفته نمیدونم باید چه کنم کمکم کنید لطفا بهم بگید چیکار کنم کنار بیام یا حق دارم یا اصلا باید چیکار کنم که عصابم آروم شع 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

منم همینطور

امروز مغزم رگ به رگ شد 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب حق داری سکه امروز 36 تومن و رد کرد طلا هم 3 تومنو رد کرد... خواستم طلایی چیزی بخرم ولی قیمتها خیلی خیلی بی رحمانست 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
نه خب حق داری سکه امروز 36 تومن و رد کرد طلا هم 3 تومنو رد کرد... خواستم طلایی چیزی بخرم گلی قیمتها ...

بیش ازحد اگه باز کنار بیام تا این حجم از فروشنده ها باز فرار نمیکنم ولی مسئله اینه تو این یکی دو سال نمیتونم حضم کنم واقعا خستم