2777
2789
عنوان

چقدر سخته

204 بازدید | 17 پست

چقدر سخته تو این سن از زندگی سیر بشم چقدر بی ارزشم چقدر منفورم هیچ کس ازم خوشش نمیاد چقدر داره تلخ میگذره مرده ام ولی فقط دارم نفس میکشم هیچ وقت فکرشو نمیکردم تو این سن هروقت گفتن فلانی مرده بگم خوش به حالش 

خیلی تنهام بینهایت تنها هم صحبتم خداس و خودم دلم داره میترکه کی تموم میشه کی 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرهنگیان ولی میخوام ولش کنم من لیاقتش رو ندارم یه معلم باید الگو باشه نه مثل من 

وا خب چرا ی تکونی ب خودت نمیدی

تو هم شاد باش شنگول باش تیپ بزن

کلاس بزار

خیلیا آرزو دارن جای تو باسن

تو خوابگاه با هم اتاقیات بگو بخند

وا رشته ات ک خیلی خوبه و تلاش کردی تا بهش رسیدی چرا اینقد بهم ریخته ای پس و امیدنداری

از نظر روحی داغونم فکر میکردم قبول شم همه چی درست میشه ولی چیزی تغییر نکردم خیلی هم گیجم خنگم روابط اجتماعیم صفره فقط دلم میخواد بمیرم یا شاید ازدواج کردم نمیدونم واقعا 😔 تو دانشگاه همه میگن و میخندن ولی من افسرده نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم

وا خب چرا ی تکونی ب خودت نمیدی تو هم شاد باش شنگول باش تیپ بزن کلاس بزار خیلیا آرزو دارن جای تو ب ...

باید جای من باشد تا درک کنید واسه یه آدم درون گرا و خجالتی چقدر سخته و تا حدی غیر ممکن درضمن من هنوز حقوقی نگرفتم تا خرج کنم همه ۶۰ دست لباس اینا دارن من پول یه تاکسی هم ندارم 

از نظر روحی داغونم فکر میکردم قبول شم همه چی درست میشه ولی چیزی تغییر نکردم خیلی هم گیجم خنگم روابط ...

رو خودت کتر کن حالتو خوب کن تو میتونی ،چرا خنگ باشی وقتی رتبه ات اینقد خوب شده ک فرهنگیان قبول شدی پس از خیلیها بهتری 

ب خودت تلقین کن و حال خودتپ خوب کن و با خدا دردو دل کن و نماز بخون حالت بهتر میشه 

باید جای من باشد تا درک کنید واسه یه آدم درون گرا و خجالتی چقدر سخته و تا حدی غیر ممکن درضمن من هنوز ...

من خودمم درونگرام ولی ب این معنی نیست اصلا دوستی نداشته باشی

خب مگه ترم چندی ک هنوز حقوقی نگرفتی شما ک از زمان دانشجویی حقوق دارید

بعدم عزیزم مشکلت ریشه در شرایط خانوادگیت داره ب نظرم

تو خانواده شاد و اجتماعی و فعال نبودی محدودت کردن و الان همش تو خودتی