2777
2789
عنوان

بیاین یه نکته

68 بازدید | 14 پست

اینجا تاپیک زیاد دیدم که از مادرم بدم میاد از پدرم بدم میاد   چرا یکنفر نبوده که بگه من نتونستم زحمت های پدر مادرمو جبران کنم  اون زحمت هایی که کشیدن واسم الان اونجایی که باید میبودم نیستم ولی پدر مادرم هیچگاه نگفتن از بچم بدم میاد و.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته

اونایی ک حس تنفرازپدرمادر دارن تواین سایت خیلی بچه هستن اکثرن دانش آموزن وسرشون بادداره

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

درسته اونایی ک حس تنفرازپدرمادر دارن تواین سایت خیلی بچه هستن اکثرن دانش آموزن وسرشون بادداره

اره حرفتون درسته   منی که الان سه تا بچه دارم درکشون میکنم حتی اون تشر هایی که میزنم فریادی که میزنم شاید اشتباه باشه اما قطعا جز دلسوزی هیچ نیت دیگه ای پشتش نیست 

اره حرفتون درسته   منی که الان سه تا بچه دارم درکشون میکنم حتی اون تشر هایی که میزنم فریاد ...

دقیقا

ندیدم وب یاد ندارم کسی ب سن ماها بگه از پدرمادرم متنفرم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

دقیقا ندیدم وب یاد ندارم کسی ب سن ماها بگه از پدرمادرم متنفرم

اره چون سختی بزرگ کردن بچه رو درک کردیم نه خواب راحت نه یه مسافرت بدون دغدغه نه یه اینکه بتونی چند روز در ماه مثلا تنها برای خودت باشی و.... یه بار مسولیت سنگینی تا اخر عمر 

اره حرفتون درسته   منی که الان سه تا بچه دارم درکشون میکنم حتی اون تشر هایی که میزنم فریاد ...

ولی اونیکه بچه‌اشو کتک میزنه چی

اونیکه به روح و روان بچه‌اش آسیب میزنه چی

این چجور دلسوزیه که باهاش به بچه آسیب زد

اصلا توجیه نمیشه وقتی روش‌های درستی هست چرا به بچه آسیب بزنن؟!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ولی اونیکه بچه‌اشو کتک میزنه چی اونیکه به روح و روان بچه‌اش آسیب میزنه چی این چجور دلسوزیه که باها ...

درسته یه عده هستن کتک میزنن و خیلی اشتباهه  اما میگم اونایی که کم هم نیستن تاپیک میزنن از مادر پدرم بدم میاد  یه زره قدردان باشیم اونایی که پدر مادرشون زحمت زیاد کشیدن و بچه هاشون نتونستن اندازه زحمت پدر مادرشون جبران کنن بیان حداقل تشکر کنن 

درسته یه عده هستن کتک میزنن و خیلی اشتباهه  اما میگم اونایی که کم هم نیستن تاپیک میزنن از مادر ...

میدونی اینکه پدر و مادر بخوان بچه‌دار شن تصمیم خودشونه اون بچه خودش که نمیتونه تصمیم بگیره خودشو به پدر و مادر تحمیل کنه به نظرم زشته که منت بچه‌دار شدن و بزرگ کردن بچه‌ای که خودشون خواستن و تصمیم خودشون بوده رو بذارن با همین منت هر اشتباهی کنن و هر بلایی سر اون بچه بیارن رو توجیه کنن همه هم الکی و از رو خوشی نمیگن از پدر و مادرشون متنفرن شاید هم واقعا آسیب دیدن یکمم از این دید نگاه کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میدونی اینکه پدر و مادر بخوان بچه‌دار شن تصمیم خودشونه اون بچه خودش که نمیتونه تصمیم بگیره خودشو به ...

من نمیگم همه پدر مادر ها بی عیبن  ولی میگم اونایی که بی عیب هستن بچه هاشون قدردان باشن    بعدشم از این دید ببین شما هیچگاه در رفتار با فرزندت اشتباه نکردی؟ پدر مادر هم همینن حالا کتک زدن و اسیب روحی زدن به بچه قابل توجیه نیست 

من نمیگم همه پدر مادر ها بی عیبن  ولی میگم اونایی که بی عیب هستن بچه هاشون قدردان باشن  &n ...

من اصلا با اونایی که پدر و مادر خوب دارن کاری ندارم میخوان قدردان باشن میخوان نباشن به خودشون و پدر و مادرشون مربوطه

من دارم راجب همه اونایی حرف میزنم که اول تاپیکت نوشتی میگن متنفرن میگم تو از کجا میدونی شاید واقعا آسیب دیدن و این آسیب با منت اینکه به دنیا آوردن و بزرگشون کردن توجیه نمیشه 

آره پدر و مادرها هم اشتباه میکنن مثل بقیه آدما ولی بستگی داره اون اشتباه چی باشه و چقدر برای اون بچه گرون تموم شه

مثلا همون داد زدنی که خودت بالاتر گفتی مدل نوشتنت اینو‌ میرسوند که از نظرت اونقدرا هم چیز مهم نیست

ولی همون داد زدن تو یه سری شرایط با محتوایی که بیان میشه با لحنی که بیان میشه با دادی که زده میشه ممکنه روح و روان یه بچه رو نابود کنه یا تحقیرش کنه اعتماد به نفس و عزت نفس بچه رو له کنه اونموقع دیگه نمیشه گفت حالا دوتا داد اشتباه هم زده ولی از رو دلسوزی بوده دیگه اون دلسوزی به چه دردی میخوره

من اصلا با اونایی که پدر و مادر خوب دارن کاری ندارم میخوان قدردان باشن میخوان نباشن به خودشون و پدر ...

اره  داد زدن اشتباهه خودمم انجام دادم و بابتش عذاب وجدان دارم و سعی تو جبرانش دارم خیلی تلاش کردم دیگه اونجوری نشه  ان شالله پسرم منو ببخشه بابتش عذابی که من میکشم بابتش شاید بیشتر از خودش باشه پسرم کوچیکه هنوز زیاد بزرگ نشده شاید در حد چند باری پیش اومده سرش داد بزنم ولی همونم عذاب وجدان هرروزه منه 😔ولی از روی خوشی و سرمستی سرش داد نزدم قطعا کاری کرده بود که منو به اون حد رسوند مادری سخت ترین کار دنیاست خیلی 😔

اره  داد زدن اشتباهه خودمم انجام دادم و بابتش عذاب وجدان دارم و سعی تو جبرانش دارم خیلی تلاش کر ...

حالا شاید هم واسه پسر شما اونقدر گرون تموم نشده باشه

من کلی گفتم

اگه پدر و مادر قبل بچه دار شدن آموزش ببینن به جاس دعوت و کتک کاری میدونن برخورد درست چیه از این مسائل کمتر پیش میاد