2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفا

71 بازدید | 11 پست

گلایِ من  🌸 خیلی خیلی ممنونم که لطف کردید اومدید 

من توی اقدام هستم و موعودم هم یک روز گذشته، درد خفیف سینه دارم چند روزی هست زیر دلم میگیره و ول می کنه، تکرر ادار پیدا کردم و مدام پاهام یخه و یک نقطه از گوشه پایین رحمم چند روزی هست هر از گاهی تیر میکشه 🌷

عزیزم ممنون میشم جوابم و بدی منم میخوام اقدام به بارداری کنم 16پری میشم کی اقدام کنم 

که زود باردار بشم ممنونم میشم جواب بدی

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممنون میشم جوابم و بدی منم میخوام اقدام به بارداری کنم 16پری میشم کی اقدام کنم  که زود ب ...

عزیزم از همون زمان که پاک میشی اقدام کن یک روز در میون تا یک هفته به پریودی، اسپرم ۵ روز تو بدن خانم ها اگر اشتباه نکنم زنده می مونه، یا کیت تخمک گذاری بخر زمان تخمک گذاری رو نشون میده دستور عملش هم روی جلدش نوشته یا برو سونو بهت میگه چند تا فولیکول داری و تا کی بالغ می شن 

عزیزم از همون زمان که پاک میشی اقدام کن یک روز در میون تا یک هفته به پریودی، اسپرم ۵ روز تو بدن خانم ...

مرسی عزیزم انشاالله که باردار باشید چند وقته اقدام هستید مکمل چی استفاده میکنید؟ 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
عزیزم حدودا نزدیک به یک سال  مکمل پریناتال _امگا _قرص آهن _فرتیل اید

اها انشالله  که ایبار باردار باشید اگه ازمایشتون مثبت بود خوشحال میشم ریپ بزیند 

اها انشالله  که ایبار باردار باشید اگه ازمایشتون مثبت بود خوشحال میشم ریپ بزیند

چشم عزیزم، ان شاء الله شما هم گلی جان، خدا دامن شما و همه منتظرا رو سبز کنه با یک نی نی توپول عیدی مون بده 🥰🌷🌸

چشم عزیزم، ان شاء الله شما هم گلی جان، خدا دامن شما و همه منتظرا رو سبز کنه با یک نی نی توپول عیدی م ...

انشاالله  🥺😍