2777
2789
عنوان

رفتم نونوایی

415 بازدید | 36 پست

پشتم به آقایون رو به خانمها

نیم ساعت وایسادم نوبتم که شد

یه آقایی اومد به زور خودشو کردوسط خانمها

و آقایون

یعنی من ویه اقای دیگه

رفتم کنار دوباره اومد سمتم

یکم دیگه رفتم دوباره اومد

آخر داد زدم گفتم خودتو بمن نچسبون

مرد شروع کرد به چرت و پرت گفتن

گفتم من هی میرم تو هی میایی

گفت تو داری خودت و بمن میمالی

اقایون کنارشم شهادت دادن که من مقصرم

انقدر عصبانی هستم که حد نداره

دیگه هبچ وقت نونوایی نمیرم

حتی اگه از گشنگی بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی شخصیتن  ، هیزایه هول ادم نمیتونه دیگه تنهایی م بره نونوایی وقتی ادم میره نونوایی چیزی انقدر زل میزنن بهت

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

چه مردای حروم زاده ای😐 امیدوارم سر ناموصشون همین بلا بیاد

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

وای نامردا چرا پشت اون کثافت دراومدن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴