2777
2789
عنوان

در جواب فحش چی بگیم

28990 بازدید | 36 پست

هر جایی که میرم فحش میدن واقعا خستمه نمیدونم در جواب فحش هایی به من میدن چی بگم به شیوه های مختلف بهم توهین میکنن دلم میخواد یه جوری بهشون جواب بدم ولی نه مثل فحش هایی که خودشون بهم میدن و میدونین اگرم بخوام فحش بدم میترسم یه حرف هایی بزنن که نتونم جوابشون بدم 

به نظرتون چیکار کنم؟؟؟

راهنماییم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فحش به توان ۲ بده😂🥹

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
چرا به مادرش توهین اخه؟مامتنش چیکار کنه وا 

جواب آدم بی فرهنگو باید جوری داد که دیگه ازین گوها نخوره...

ننه باباش اینجوری تربیتش کردن دیه

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/

اگه توهین میکنن خب شاید خودت با نوع رفتارت چنین اجازه ای دادی که بخوان توهین کنن ، ولی اگه اونا اینقدر سطح فکری پایینی دارن که توهین میکنن محکم جلوشون وایسا 

در حواب فحش هم سکوت کن ، شما فحش نده 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱