2777
2789
عنوان

معلما بیایین

124 بازدید | 20 پست

اینکه ی دانش آموز قبل از تدریس شما اون درس رو پیش خوانی کنه و درموردش از شما سوال بپرسه ناراحت میشید؟

مثلا زیست شما دارید فصل ۵ رو تدریس میکنید اون از گفتار یا درس بعدی از شما سوال بپرسه ناراحت میشید از اون دانش آموز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی بهش میگم بعد‌تدریس جوابت رو میدم الان وقتش نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پیش خوانی یعنی از رو متن کتاب روزنامه وار بخونید !  جز متن کتاب مگه شما تدریس میکنید؟؟

نه 

من از رو متن کتاب نمیخونم میرم کامل میخونم اون درسو بعد که میرم معلممون تدریس کنه اون جاهایی که سوال دارم ازش میپرسم که وقتی برگشتم خونه وقت کنم تست بزنم

نمیدونم بستگی ب دبیرتون داره

تدریسش خوب نیست چون وقت کمه و دانش آموزا زیاد نمیتونه ذرست تدریس کنه

منم واسه همین خودم میخونم 

خودمم که میخونم ناراحت میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2834
2835
2108
داغ ترین های تاپیک های امروز