ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین کاملا درکت میکنم منم ی زمانی توی همچین وضعیتی بودم و میفهمم چ حسی داری زندگی واقعا عادلانه نیست من میخاستم زندگیمو تموم کنم ولی ی نفر بهم گفت صبرکنم چون قراره تا سال دیگ کسی وارد زندگیم بشه ک جبران همه سختی هایی باشه ک کشیدم نمیدونم چرا بهش گوش دادم و همونی شد ک میگفت الان باخودم میگم اگ اون موقع زندگیمو تموم میکردم هیچوقت طعم خوشبختی رو نمیچشیدم میدونی؟بعضی وقتا زندگی ی برنامه دیگ واسمون چیده ک شاید اولش خودمون نخایم ولی بعد میفهمیم ک چقد ب نفعمون بوده
کاش واسه منم مثل تو یه دلیل وجود داشت ک امیدوار شم به زندگی خوشحالم که حال دلت خوبه🤍
مسئله اینجاس ک دلایل و اتفاقات خوب پیش رو زیاد داریم حتی اگ خودمون هم خبر نداشته باشیم من اگ اون شخص بهم اینو نمیگفت نمیدونستم و ممکن بود عصن الان اینجا نباشم شاید تو خبرنداشته باشی ولی مطنئن باش هم اتفاق خوب و هم بد پیش روی ادم هست اما خوبا ارزششو داره ک بدا هم تحمل کنیم