2777
2789
عنوان

فلافل خونگی برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 33 پست

نخود رو دو یا سه بار چرخ کن سیب زمینی خام با ی پیاز و ی دونه گوجه کوچیک و چند حبه سیر هم چرخ کن با جعفری خام اگر داری 

بعد ادویه هاش ادویه مخصوص فلافل زردچوبه نمک و فلفل پودر سیر و پودر نان خشک و ی مقدار خیلی کم بکینگ پودر و ی کم زیره اگر دوست دارین

بعدشم دیگه آرد سوخاری نمیخواد داخل قالب فلافل بزن و بریز داخل روغن خیلی داغ

سیب زمینی اگه میخوای بریزی یه دونه خیلی کوچولو اونم فقط خام بهش بزن ک بهمدیگه دست بدن

پودرسوخاری و تخم مرغم اصلا نداره

پیاز و سیر خام بله داره

نخود پیازو سیرو اگه خواستی سیب زمینی رو ۳ بار باهمدیگه چرخ کن عمرا اگه وا بره یکمم بکینگ پودر بزن 

زیره و تخم گشنیز هم اگه داری بزن 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم مرغ اصلااا نمیخواد

سیب زمینی هم ک اصلا

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

نخود رو یه بار چرخ کن پیاز هم یا چرخ کن یا رنده کن ،بعد که نخود چرخ کردی بهش ادویه جات شامل نمک فلفل زردچوبه پودر سیر یا اگه دوس داشتی یکم هم پودر زیره بزن یکم جعفری خرد شده هم به مواد اضافه کن مخلوط کن و یه بار دیگه چرخ کن تا حسابی نرم بشه و فلافلت اینجوری تردتر میشه، اگه دیدی مایع فلافل خیلی سفته میتونی یکم آب  گرم بهش اضافه کنی، میتونی چن ساعت بزاری تو یخچال بعد سرخ کنی یا فورا سرخ کنی

ع تو آپارات دیدم اینارو 

همین که من گفتم اصلشه مثل بازاریا.اگه خواستی ی کوچولو هم بکینگ پودر بزن.چیز اضافه نزن

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

فلافل

سیب رمینی پخته گوجه خام نخود خیس خورده  خام چرخ کرده پیاز سیر نمک تخم گشنیز  آسیاب کرده ادویه فلافل یه دونه فلفل سبز دلمه ای 

خواهرم پسر جاریش بهترین فلافلی شهرمون داره از رو این دستور درست می کنه

📌متولد ۷۷ نیستم