2777
2789
عنوان

تولدتون کیه؟؟؟؟؟😍🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 24 پست
خودم یکی دوهفته پیش فهمیدم الان یهو شکلات میخوردم یادم افتادم به بقیه هم بگم 

سال آینده دی ماه هم میشه ب نظرت

یادیگه دیره

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۳۹۰/۱۰/۱

تولدعشقمه آبجی جونم۰😂😂😂😘😘😘الهی فدام شه 😂😂😂بمیری برام 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

نه عزیزم کاملا رایگانهفقط باید بیشتر از سه ماه مونده باشه به تولدت 

تو تهران شعبه اش کجاست و برا بچه هایی ک تولدشون تو اسفند باشه قبول میکنند؟

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
تو تهران شعبه اش کجاست و برا بچه هایی ک تولدشون تو اسفند باشه قبول میکنند؟

عزیزم از این چیزا خبر ندارم باید از سایت ثبت نام کنی شعبه نمیخواد که 

نه حداقل باید سه ماه مونده باشه