2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بچه میخواد 😐🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم ازروز اول ازدواج بچه میخواست طوری که من پنهانی قرص میخوردم یهروز من نبودم خونه روگشته بود ف ...

من جلوی چشمش قرص میخورم چون شرط ازدواجم همین بود و درجریان بود

بدجوری حرص میخوره 

بچه چیزیه که اول و آخر وارد زندگیتون میشه. باهاش شرط کن باردار شدی و زایمان کردی کمکت باشه تو بچه د ...

میدونم کمک میکنه چون تو خونه و غذا درست کردنم خیلی کمکم میکنه

نگرانیم از این نیس

من اصلا از بچه خوشم نمیاد و حوصلشو ندارم

من اصلا امادگی مادر شدن ندارم

لوس نشو دیگه.بالخره ک باید بیاری ۱سال دیگه؟۲سال دیگه؟۵سال دیگه؟پیر شدی میخوای با عصا بچتو ببری مدرسه؟هرکی پرسید از بچت این کیه بگن مادربزرگشه؟اعصابت بعدا واسه بچه داری نمی‌کشه هرچقدر سن میره بالا شرایط بارداری هم بدتر میشه.اینم درنظر بگیر.بعد۷سال خواستی بیاری بچت 7سالش که شد بگه بیا بریم پار بیا بریم بازی کنیم نگی استخونم درد میکنه؟😆

لوس نشو دیگه.بالخره ک باید بیاری ۱سال دیگه؟۲سال دیگه؟۵سال دیگه؟پیر شدی میخوای با عصا بچتو ببری مدرسه ...

اخه من همین الانشم ک جوونم کلا حس خاصی ب بچه ندارم 😂

الان بچه بیارم بعد از پسش برنیام بدتره ک 🥲

اخه من همین الانشم ک جوونم کلا حس خاصی ب بچه ندارم 😂 الان بچه بیارم بعد از پسش برنیام بدتره ک 🥲

ببین من اون موقع ۱۹ سالم بود بنظرم سنتون خوبه اگه شرایط مالی رودارید بیاری بهتر فاصله سنیتون کمتر میشه بچه که میاد ادم ناخوداگاه دوستش داره وعلاقه بوجود میاد واسه من که این طور بود

گل شرایطه زندگی با دورانه دوستی فرق داره

تازه بعده چند سال که وارده زندگی شدی بالا و پایینه زندگی شروع میشه طرفت یه چیزایی از خودش نشون ممکنه بده که تو دوستی ندیدی تازه کم کم همو میشناسین

زود بچه نیار هرچقدرم گریه و بهونه گیری کرد

اولا تو باید امادگیه روحی و جسمی داشته باشی خیلی سخته 

خونه دارم باشی باید ۱۰۰تو بذاری برای بچه بازم نمیرسی

پدره بچه هم باید مرده قوی ای باشه سردو گرم چشیده که بتونی تو هر شرایطی کنارت باشه یه همسر خوبو پدره قوی

اینجا مورداش زیاد بوده که گفتن