2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم فضولی نباشه میترسی نمیری؟

نه حوصله ندارم😐وقت ندارم😐حال ندارم😐اون تهش یکمم اذیتم واسه گفتن مشکلاتم😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

اگه گوش هات خوب نشنوه و عفونت داشته باشه هم باز نمیری؟؟

بهت میگم که بری

چون خطرناکه و میدونم اگر پی ش رو نگیری اذیت میشی

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بهت میگم که بری چون خطرناکه و میدونم اگر پی ش رو نگیری اذیت میشی

نمیتونم من دو سال پیشم خواستم با مامانم برم ولی وسط راه برگشتم یه بارم تنها تا در مطب رفتم ولی نشد برم تو مطب 

نمیتونم من دو سال پیشم خواستم با مامانم برم ولی وسط راه برگشتم یه بارم تنها تا در مطب رفتم ولی نشد ب ...

چرا؟

چرا؟

نگم بهتره ولی میدونم اونم شاید بخواد قرص بده یا بگه شستشو میخواد یا بگه برو پیش متخصص و سه روزه دارم قرص میخورم ببینم چیکار کنم با این گوش هام من حتی یکی هم زنگ درو بزنه هم نمیشنوم دو روز پیش دو بار شنیدما ولی الان نمیشنوم

نگم بهتره ولی میدونم اونم شاید بخواد قرص بده یا بگه شستشو میخواد یا بگه برو پیش متخصص و سه روزه دارم ...

میدونی اگر گوشت اسیب ببینه و مجبور باشی یه عمر به کمک چیزی بشنوی چقدر سخته؟

میدونم که میگم

هرطور که شده برو خیلی مهمه

بعدشم عفونت خطرناکه باید حتما درمان شده 

میدونی اگر گوشت اسیب ببینه و مجبور باشی یه عمر به کمک چیزی بشنوی چقدر سخته؟ میدونم که میگم هرطور ک ...

من بچه هم بودم تا ۵ سالگی نمیشنیدم و دکتر شستشو داد خوب شدم یعنی مشکل اب رفتنو از بچگی دارم حتی یادمه مدرسه هم میرفتم امتحان املا دادنی معلم میومد بالا سرم تا بشنوم چی میگه