2777
2789
عنوان

جراحی پره های بینی

1015 بازدید | 19 پست

جراحی پره های بینی ک جدیدا خیلی رو بورس افتاده زندگی ام را نابود کرد از درد و سوزش و التهاب یک خواب راحت واسم حسرت شده کل روز التهاب سوزش و درد دارم  دکتر پره های بینی من را از بیخ بریده

و پوست مرده ایجاد شده و هیچ راهی جز زجر کشیدن نمونده، حتی مشاوره واسه جراحی  بینی مصنوعی پروتز انجام دادم و جواب منفی بود و هیچ راه حلی نیست جز عذاب کشیدن و زجر کشیدنم ، 

تنها۲۴سالمه ،

خیلی شاداب بودم و امید داشتم ولی همه چی تمام شد 

فقط منتظرم شخصی ک دوسش دارم رو ببینم بعدش  تموم کنم این زندگی کوفتی رو

تایپک‌ زدم تا اشخاص کمتری قربانی بشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دکترت بد بوده میلیون میلیون ادم دارن عمل میکنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منکه پره ای ندیدم.. بالاخره پره بینی ظریف هست و دیرتر التیام پیدا میکنه..

شما حرف منم باور نکنید موردی نداره من قصدم گوشزد ب آیندگانه فقط ک حواسشونو بیشتر بدن

من بینیمو عمل کردم ولی پرهای بینیم دس نزد میگن تو سوهان کشی هم می‌تونه پرهای بینی رو جراحی کنه

همه چی بستگی ب دکترت داره ولی ترجیح اینه که از بیخ کنده نشه مث من بد بخت چون اوضاع بد میشه و درست نمیشه