2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭😭

215 بازدید | 13 پست

بچه ها صب دندونمو جراحی کردم بخیه زدن شدیدا خونریزی داره دارم دیونه میشم رنگم پریده یخم گذاشتم رو صورتم فایده نداشت چیکار کنم گاز استریلم چن بار عوض کردم ازصبمم شکمم خالیه ی لیوان شیر خوردم فقط

بخیه زدی 

نباید خونریزی داشته باشی

اونم تا الان

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه یه ماه پیش دندون عقلم تو فک و لپم درومده بود جراحی سخت کردم از ۶ تا ۱۱ و نیم شب طول کشید. تا ۲ هیچی نخورده بودم مرگو جلو چشام دیدم. اول چیزا یخ بخور مث بستنی و اینا و تا ۴۸ ساعت تف نکن بعد کپسول ترانگزامیک اسید بخور خونریزیت قط شه

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

منم دوتا از دندون هام رو جراحی کردم...

فقط و فقط بستتی زیاد بخور بعدم تا حد امکان خون رو از دهنت خارج نکن و قورتش بده!

چیزی رو مک نزن مثا ابمیوه با نای یا چای میخوای بخوری هورت نکش!!!!

اصلا و اصلا چیز داغ نخور تا شب و فقط بستنی بخور...

و فردا تا چند مدت ترجیحا از غذا های ابکی بخور 

امروز هم مدام از کمپرس یخ استفاده کن و از فردا شب پارچه داغ یا کیسه اب جوش بزار روی صورتت که ورم نکنه 

چرک خشکنتم سروقت بخور و از مسکن استفاده کن 

و از همه مهم تر فکت رو باز و بسته کن و ماساژ بده که فکت قفل نشه مخصوصا اگر از دندان های عقبی رو جراحی کردی🥰🥰

امیدوارم بدردت بخوره(:

مراقب خودت باش و اصلا نگران نباش زود زود خوب میشه نازنینم♥️🥰

به جز بستنی بعدا چه غذایی میتونم بخورم که سرد باشه پیشنهاد بدین

زیاد طول نمیبره رعایت کنی زود خوب میشی با اونورت غذا بخور وسعی کن غذای ابکی بخوری و مقوی کامپوت اناناسم یادت نره

گاز استریلم تموم شده دستمال کاغذی بزارم تو دهنم بده؟؟

اصلا هیچی نزار نازنیم بزار بزار به محیط عادت کنه جای زخمت 

اصلا شاید به خاطر اینکه زیاد گاز روش بوده خودش رو نگرفته و مدام خون میاد دستمال یا گاز هرچی که روش گذاشتی رو بردار و شروع کن به خوردن بستنی و اگر خونی هم اومد توفش نکن قورتش بده اینجورس زودتر خوب میشه 

من خودم هر دوبارش بعد از اینکه کارم تموم شد دکتر بهم گفت یک ربع بعد گاز رو بردار....

♥️♥️