من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
شایدم بستگی به شخصیت همسرها داره. من که خداروشکر همسرم در خریدی فصلی اولویتش منم. البته خودشم میخره منم خیلئ مجبورش میکنم برای خودش لباس بخره. اما تا حالا هم نشده همچین مساله ایی توی ذهنم بیاد که نکنه خودش بخره عادت کنه که برای من نخره.
من به اندازه خودم تواین ۱۶ سال بقدر کافی قناعت کردم تاشرایطمون الا شده این ،الا داره چرانباید بخرم ، ...
من نگفتم نخر والله. بخر مبارکت باشه به دل خوش بپوشی. شما گفتی من زیاد لباس دارم همسرمم میگه خیلی لباس داری میخوایی چکار نخر. ولی نخرم بد عادت میشه. اینجاش رو نظر دادم. مثلا من خودم اهل قناعت نیستم اما امسال لباس چندتا نپوشیده دارم خب واقعا نمیخرم چون نیاز ندارم. نیاز داشته باشه قطعا میخرم. اما لباس خریدنم بر اساسه نیازم مشخص میشه هیچ وقت نگعتم نخرم همسرم بد عادت میشه یا بخرم پول خرج میشه. نه اگه نیاز دارم میخرم. نیاز ندارم نمیخرم همین. دیگه ذهنم رو مسموم نمیکنم. شما بخر مبارکت باشه
باورت میشه ما یه بار بازار بزرگ رفتیم برای همسرم ۶ تومن لباس خریدیم اما من فقط یه تاپ خریدم؟ چیزی نیاز نداشتم اما همسرم اون لباسارو نیاز داشت. بعدشم بدعادت نشد اصلا. دفعه بعد جای دیگه من مانتو و شلوار و کیف لازم نداشتم همسرم چیزی نخرید. توی ذهنت همسرتو اینجوری قضاوت نکن اگه واقعا شخصیتش اینجوری نیست. چون روی همه روابط زندگیت تاثیر میذاره عزیزم. مثلا خونه خواهر تو رفتیم چرا نباید خونه خواهر من بریم. برای روز مادرتو اینو خریدم چرا برای مادر من نخریم. بعد خدای نکرده کم کم از هم دور میشید
باورت میشه ما یه بار بازار بزرگ رفتیم برای همسرم ۶ تومن لباس خریدیم اما من فقط یه تاپ خریدم؟ چیزی نی ...
باخانواده مشکلی نداریم چون بینشون فرق نمیزاریم ولی بین من وخودش فرق میزاره توام شاید باورت نشه ولی شوهرم خودش اینجوریه من ارایشگاه برم همون روز اونم میره من خرید کنم اونم حتما خرید میکنه😑
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
باخانواده مشکلی نداریم چون بینشون فرق نمیزاریم ولی بین من وخودش فرق میزاره توام شاید باورت نشه ولی ش ...
خداروشکر که با خانواده ها مشکل ندارین. بنظرم اگه این وضعیت رو دوست نداری شما بی توجهی کن. مثلا خرید کرد بی توجه باشه. ارایشگاه رفت شما اون زمانا نرو. بعد که شما خرید کردی خواست خرید کنه بهش بگو که سری قبل من اینکارو نکردم چون تو واقعا نیاز داشتی الانم من نیاز نداشتم تو نباید لجبازی کنی. شاید درست شد این قضیه. البته اگه باهاش مشکل ندارین و مساله ایی نیست که رو اعصابتون باشه میتونید اصلا روش مانور ندین همینجوری که هست و راحتین ادامه بدین