ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
چون شوهرت واسه خودش خرید کرده من حرصم گرفت توام باید برا خودت خرید کنی
یا خدااااا. ما با کیا ۸۰ میلیون شدیم؟🤣 مگه زندگی میدون جنگه. چرا حرصت گرفت خب ایشون نیاز ندارن لباس چون دادن. همسرشون لباس نداشتن گرفتن. حرص چرا. خدایی با این طرز تفکر زندگی میکنید؟
زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️
منم کلی دارم شوهرم میگه نخر میخوای چیکار ،اما من میخرم یادش بمونه وظیفه داره نخرم بد عادت میشه
چقدر ببخشید ببخشید بعضی خانما کمی لجبازن. خب یعنی چی یادش بمونه وظیفشه تو الکی اسراف کنی که ایشون یادش بمونه وظیفشه. دوستانه گفته داری لباس واسه چیه. والله تعجب میکنم از بعضی تاپیکا. زندگی اگه همسو پیش بره قشنگه. دعوا که ندارین باهم. چطور میتونید با همسرتون لجبازی کنید سر این مسائل؟
معلومه که نمیگن اره خوشم میاد ازش اینکه دوستان گفتن قدیمیه درست نیست هنوز تو بازار هستن این میزا ...
شما چندسال داری؟؟؟
چند خریدی؟؟؟
چقدر ببخشید ببخشید بعضی خانما کمی لجبازن. خب یعنی چی یادش بمونه وظیفشه تو الکی اسراف کنی که ایشون یا ...
من به اندازه خودم تواین ۱۶ سال بقدر کافی قناعت کردم تاشرایطمون الا شده این ،الا داره چرانباید بخرم ،بالاخره سال جدید دلم میخواد لباس نوداشته باشم خونه اقوام خودش که میرم بعد نمیگن خسیس دلش نیومد بخره ،بعله بدعادت میشه نخر دیگه زورش میاد بخره