2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید...

206 بازدید | 36 پست

من تو یه اتاق خونه پدر شوهرم زندگی میکنم شوهرم یه مشکلی واسش پیش اومد ک نتونست کارت پایان خدمتشو بدست بیاره یه سال و نیمه ازدواج کردم بچه هم ندارم 

پدر شوهرم از اول ازدواجم و قبلاً ازدواجم و بعدش هر بی احترامی که به دهنتون برسه به منو خانوادم کرد

به خانوادم ف.حش داد به من خیلی ف.حش داد هم خودش هم مادر شوهرم 

خیلی اذیت شدم خیلی...

الان شوهرم داره دنبال کار میگرده ک بدون پایان خدمت سخت میشه کار پیدا کرد 

شما بودین میموندین یا می‌رفتیم خونه اجاره ای میگرفتین؟؟؟

بعدشم اینم بگم ک حتی اگه خیلی مریض باشم بیایم کلفتیشونو بکنم بازم با همه ی اینا بی احترامی میکنن ف.حش میدن و.....

پدر شوهرم اصلا ی حرفایی زد ک خجالت میکشم اونارو ب زبون بیارم یا تایپ کنم

شما بودین چه میکردین؟

از اون خونه فرار ..ولی مهم شوهرته ببین تصمیم اون چیه اگه نمیتونه خونه اجاره کنه کار فعلا نمیتونه پیدا کنه...بهترین کاره همونجا ساکن باشی تا ببینی باید چکار کنی ..شرایط سختیه ..اجاره خونه ها بالاست ..سخته واقعا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین هرطوری میتونی خودتو از اونجا نجات بده از کسایی که فکر میکنن بهت لطف کردن اومدن خواستگاریت و الان هرطور دلشون میخاد رفتار میکنن 

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

الان حتی کسی که پایان خدمت هم نداره رو شرکت ها بیمه میکنن راحت میتونه شوهرت کار پیدا کنه

کدوم شرکت آخه🥺همه آشنا میخوان ک ما نداریم

همه میگن کارت باید داشته باشی

دقیقا اینجوریه🥺😓هی میگن ما لطف کردیم

میفهمم عزیزم فقط سعی کن یه هنری یادبگیری یه کری داشته باشی پول دربیاری بعدش خاستی با شوهرت ادامه بده نخاستی جداشو

من هیچوقت به کسی نمیگم جدا شو اما متنفرم از آدمایی که فکر میکنن در حقم لطف کردن باهام ازدواج کردن

چون خودمم همچین آدمایی اطرافم هستن

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

کدوم شرکت آخه🥺همه آشنا میخوان ک ما نداریم همه میگن کارت باید داشته باشی

بالاخره از هر کاری شروع کنه ببین الان همه جا نیروی ساده میخوان توی دیوار آگهی میزنن ازش هم کارت واینا نمیخوان 

میفهمم عزیزم فقط سعی کن یه هنری یادبگیری یه کری داشته باشی پول دربیاری بعدش خاستی با شوهرت ادامه بده ...

میبینم بقیه دخترا ک شرطو شروط می‌زارن چ خوشبختم و خانواده پدر شوهراشون چ احترامی می‌زارن بهشون

اونوقت من ک دلم میسوزه چون آدمای بزرگین اینجوری سوارم میشن