2777
2789
عنوان

خوش تیپا🌼🎀💙

109 بازدید | 9 پست

سلام سلام 

من عروسی دختر عمو م دعوتم،قبل عقد خیلی باهم صمیمی بودیم  ، جوری ک روز بله برون بهم چسپیده بودیم،  اما بعد عقدش خودش رو میگیره،  شاید هم آقاش با من مشکل داره

بگذریم

شنبه عروسیشه و بدون اهنگ هست مذهبیه 

من ی کتکت و شلوار آبی آسمانی خریدم با شال سفیدسفید اشکی ک از قدیم داشتم می پوشم ، خانواده پدریم اللخصوص عمه ها خیلی امل هستن،  اگه من کفش اسپرت سفید بپوشم مسخره میکنن بنظرم کفش پاشنه دار مشکی با این تیپ زیاد جالب نیست چ کنم؟ 

۲_  آرایش گاه برم یا ی آرایش لایت خودم کنم؟ 

۳_ موهام رو شلاقی کنم یا فر 

دختر مجردم 21سال 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کفش و سفید بپوش حتما حالا یا اسپرت یا مجلسی 

موهاتم بستگی به صورتت داره ولی به نظر من اگه خود موهات صافه برا عروسی فر کن اگه فره صاف کن

زیادم ارایش نکن

چه آرایشگاه میری چه تو خونه ارایش میکنی یچیز لایت و شیک و دخترونه انجام بده

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
خودت آرایش کن زیاد هزینه نکن به این عروسی

اخه ی دختر عمه دارم سلیته😂 یازده سالشه میره آریشگاه وای چ قیافه ای هم واسم میاد دختره😐حالا خوب بدون اون آرایشا شبیه لولوعه

سلام.موهات صاف و با ارلیش لایت خودت کتت چه رنگیه؟ به نظرم شال سفید ننداز ک مثل تازه عروسا میشی. ک ...

از ابروها معلومه مجردم😂💙 اصلا فک کنم ازدواج کردم بهتره ک نیان خواستگاری، بچه پسر  اون یکی عموم رو بغل میکنم ک نیان فکذکن بچمه😂😅

2790
2778
2791
2779
2792