2777
2789
عنوان

چشم رنگیا

184 بازدید | 18 پست

راسته میگن چشم رنگیا شور چشمن؟؟ یا خطر ناکن

ترجبشو داشتید؟ 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من سبزم   

همش هم  چشم میخوریم  نماز اسپند  قران  ....همیشه انجام میدم 

تا حالا کسی رو چشم‌نزدم

اما خیییلی  ماشینم خراب شده  و ...اتفاقات

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

خرافه س 

پدرم چشم رنگی هستن ( سبز مردابی ) 

از محبت و مهربانی و انسانیت نمونه س 

ویژگی های شخصیتی که به سبک زندگی و تربیت منوط میشن رو به خصوصیات ظاهری نسبت ندین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
عمه های من شدیدا اعتقاد دارن

عه واقعا؟؟ چطور میشه تعریف کنی چی میگن؟

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

نه واقعا این جوری نیست . من خودم چشمام رنگی هست بارها امتحان کردم خودمو ولی واقعا چشمم شور نیست . با قاطعیت میتونم بگم چشم شور بودن اصلا  ربطی به رنگی بودن چشم نداره 

من چشم رنگیم چه چیزا كه آدم تو این سایت نمیشنوه اندكی تعقل و تامل !!!!!

عزیز دلم سو تفاهم نشه منم بخدا فقط سوال پرسیدم گلم ❤

این اتفاقات به خاطر رنگ چشمتونه؟😑

نه من تا حالا  کسی رو  چشم نزدم

عرض کردم خودم‌چشم  میخورنم  

مثلا لاستیک جدید انداختم همسایه گفت مبارکه

گفتم متشکرم   اقا ۱کوچه رفتم   پنچر شد 

لاستیک نو   بود 

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

2790
2778
2791
2779
2792