2821
2789
عنوان

نذر نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام نذر به این صورته که شما باید صیغه نذر رو جاری کنید یعنی به زبون بیارید اگر به زبون آوردین خب ب ...

والا من هیچوقت به زبون نیوردم و همیشه توی دل خودم با خدا حرف میزنم و میگم فلان چیز بشه من نمک پخش میکنم 

والا من هیچوقت به زبون نیوردم و همیشه توی دل خودم با خدا حرف میزنم و میگم فلان چیز بشه من نمک پخش می ...

خب دیگه من خودم نمیدونستم یکبار از یک روحانی شنیدم که میگفت نذر در صورتی که به زبون جاری بشه عیناباید عمل کنی حالا شما بازم بپرسین ولی من اینو یادمه

خب دیگه من خودم نمیدونستم یکبار از یک روحانی شنیدم که میگفت نذر در صورتی که به زبون جاری بشه عینابای ...

روحانی که حرف زیاد میزنه جدی نگیر مهم دلت و خداست بقیه بنده ی خدا هستن که چرت و پرت زیاد میگن

چچندتا ببرم دقیق یادم نیس چندتا گفتم

اگه یادت نیست عیبی نداره یه تعداد جدید رو در نظر بگیر 

هر موقع امامزاده میرفتم اندازه 10 بسته میخریدم 

اگر هم توانم  میرسید 20 تا 

در انجام نذر توان خودت رو در نظر بگیر

🌙🌸🌷

روحانی که حرف زیاد میزنه جدی نگیر مهم دلت و خداست بقیه بنده ی خدا هستن که چرت و پرت زیاد میگن

این چه حرفیه من به ایشون نگفتم که کاری که دلشه رو انجام نده ایشون سوال کرد منم روش شرعیش رو گفتم روحانی هم درد دل نکرده بود شیوه شرعی رو توضیح داده بود کلا چرا باید تا جواب شرعی یک موضوعی داده میشه آدم بیاد بگه مهم دلته

شاید حرف من مرتبط  با تاپبک نباشه اما یه توصیه کاملا دوستانه برای همه خواهرای گلم 

هر کاری رو که دوست دارین انجام بدین حتما انجامش بدین از تمسخر بقیه نترسید 

همین ترس از تمسخر اعتماد به نفستون رو سرکوب میکنه 

با خودتون بگین : این کاری که من میکنم مگه به کسی آسیب میزنه که بخوام بابتش خجالت بکشم ؟؟ 

کار من بد نیست که هیچ کاملا مفید هم هست 

پس چرا نباید یک کار مفید رو انجام بدم ؟؟

🌙🌸🌷