2821
2789
عنوان

نذر نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 50 پست

سلام

نذر به این صورته که شما باید صیغه نذر رو جاری کنید یعنی به زبون بیارید اگر به زبون آوردین خب باید نذرتون رو ادا کنید اما اگه تو دلتون گفتین واجب نیست انجام بدین گرچه فکر کنم بهتر باشه در اینصورتم ادا کنید

اگه نذر واجب دارین تمسخر و خجالت از دیگران دلیل موجهی برای ادا کردنش نیست و به گردنتونه

از مرجعتون هم میتونین بپرسین که با چه شرایطی میتونین شکل ادای نذرتون رو تغییر بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چون نذر کردید مشهد یاقم،فکر نکنم  بتوانید پولش رابدهید. اما اگه دقیق جایش رانگفتید یک قبرستان نزدیک حرم حضرت معصومه هست، می‌توانید ببرید آنجا نمکها را داخل نایلون روی قبرها بگذارید. تو گلزار شهدا دیده ام اینکار را می‌کنند. 

عزیزم هرکاری ک بهش باورداری و اعتقاد داری انجام بده ب نظر بقیه توجه نکن منم ی خانومی بهم گفت ک ی جور چله برا حاجتم انجام بدم و با وجود اینکه همه مسخره میکردن و میگفتن تاثیر نداره انجام دادم و همه هم دیدن ک جواب گرفتم شمارشو ازم خاستن منم ندادم تا یادبگیرن کسیو مسخره نکنن😂

قرار نیست به کسی بگی که کسی تمسخر کنه منم بهش اعتقاد دارم و همیشه نذر که میکنم مثلا میرم خونه مادر شوهرم یکی میبرم میگم عزیزم نمک واست آوردم یا خونه مامانم میرم میبرم دیگه گدایی چیزی میبینم تو خیابون بهش میدم کسی هم نمیدونه نذری هست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز