2777
2789
عنوان

پریودم ۶۰ روزه که عقب افتاده

91 بازدید | 7 پست

دلیلش چیه؟

خطرناک نباشه؟

(ضمنا دختر هستم.)

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

برو دکتر شاید کیست داری

می‌ترسم برم بگه کیستی توموری چیزی دارم

کیست خطرناکه؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زودتر برو سونو بده اگر کیست باشه بزرگتر نشه. تومور نیست نگران نباش.  اما قبل عید برو دکتر لاقل ...

مرسی عزیزم، فقط اینکه ممکنه دکتر بگه باید تخمدانم رو در بیارم؟

مرسی عزیزم، فقط اینکه ممکنه دکتر بگه باید تخمدانم رو در بیارم؟

خواهش میکنم. نه من ۲۰ ساله تنبلی و کیست و اینا دارم به تخمدانم اسیب نزده. اما اگر ادم دیر بره ممکنه کیست باشه و بترکه.. حقیقتو میگم که قبل عید بری دکتر

خواهش میکنم. نه من ۲۰ ساله تنبلی و کیست و اینا دارم به تخمدانم اسیب نزده. اما اگر ادم دیر بره ممکنه ...

مرسی عزیزم، ایشالله حال تو هم بهتر شه

2790
2778
2791
2779
2792