2777
2789
عنوان

چقد تحمل میکنید؟؟؟؟

77 بازدید | 5 پست

شوهرم خیلی درگیر کار و استرس و چک و قسط وبدهی شده، گاهی وقتا اخلاقش خیلی وحشتناک میشه، الکی گیر میده بمن داد میزنه حرفای ناجور بارم میکنه، دلمو میشکنه اشکمو درمیاره، دعوامون میشه بچم میترسه، بعد فرداش میاد انقد معذرت خواهی میکنه و بوسم میکنه میگه وقتی اعصابم انقد خرابه جوابمو نده اصلا، هرچی باش حرف میزنم اصلا فایده نداشته

ولی من دیگه حس میکنم انگیزه ای برا شاد بودن و محبت کردن بهش ندارم، افسرده و خسته شدم.. دیروز بعد مدتها حس کردم حالم خوبه،با تلقین البته... کلی بهش محبت کردم بهش رسیدم کاراشو کردم با حال خوب فرستادمش سرکار، شب که برگشت با فحش جوابمو داد، باز امروز معذرت خواهی...

حس میکنم خیلی افسردم...دیگه خسته شدم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخر ساله یکم درکتونو ببرید بالا  پدر اقایون داره درمیاد تو این روزا البته ن همه فقط اقایون باش ...

درسته، ولی بخدا خیلی سخته از شش صب بیدار شی کارای خونه، غذا درست کردن ظرف شستن تمیزکاری سر و کله زدن با بچه ی لجباز و متنفر از مشق نوشتن تا ۱۲ شب، وقتی که خسته ای، بعد برگرده بیخودی بهت گیر بده و زحماتت رو بی ارزش کنه، خب نباید منم انگیزه ای برا تکرار دوباره این کارای تکراری داشته باشم؟منم آدمم چقد تحمل...

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
درسته، ولی بخدا خیلی سخته از شش صب بیدار شی کارای خونه، غذا درست کردن ظرف شستن تمیزکاری سر و کله زدن ...

میفهممتتت خیییلییی خوبه چون خودم با ی بی مسولیت قدر نشناس دارم سر و کله میزنم 

بعد ۱۷-۱۸سال زندگی مشترک قبول کردم  چیزی ب اسم درست شدن وضغیت تغییر اخلاق اصلاحش وجود نداره 

یا  باید باهاش کنار اومد یا باید قید زندگیو زد