2777
2789
عنوان

ایده تولد

308 بازدید | 22 پست

سلام خانوما ممنون میشم کمکم کنید. من ی دوست مجازی دارم ک ۷سال دوستیم . امشب تولدشه ایده تبریک تولد مجازی میخاستم . ایده های قشنگ جذاب .به هر کیم ک قشنگ ترین جذاب ترین ایده رو بده یه شارژ دهی میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی ممنون میشم 🤍

دورم حصار دارم؟ جن عاشق داشتم قبلا که اون اتفاقا واسم افتادن؟ بعدشم دورم حصار گذاشت؟ اون تیکه خوابم که انسان نبودش پیرزنه مربوط به همین موضوعه یا نه؟ خواب دیشبم معنا و مفهومی داره؟ اتفاقی نمیوفته واسه خودمو خانوادم؟

کنکورم چطور میشه موقع اعلام نتایج چه احساسی دارم؟ پزشکی میارم؟ یا دندون یا دارو؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

@aram7127   سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدهم من قبلا از شما  سوال پرسیدم شما درست گفتید،حستون خیلی خوبه عزیزم،ممنون میشم جواب بدهید،عزیزم من چند روز پیش آزمون معلمی دادم و هم آخر فروردین آزمون معلمی دارم،میشه لطفا بفرمایید کدامش را قبول میشم و چه رشته ای؟آیا قبول میشم یا خیر؟زمان ازدواج و مشخصات و شغل شخصی که در نهایت باهاش ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیزم

@aram7127 سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدهم من قبلا از شما  سوال پرسیدم شما درست گفتید،حستون خیلی خوبه عزیزم،ممنون میشم جواب بدهید،عزیزم من دو تا آزمون معلمی شرکت کردم به نظرت کدامش را قبول میشم و چه رشته ای؟زمان ازدواج و مشخصات و شغل شخصی که در نهایت باهاش ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیزم

ی کانال بزن بعد متن و عکس و کلیپ درست کن  بزار تو کانال بعدم لینکشو بنویس کارت دعوت ب تولد و بفرس پیوی ایده جالبیه یبار دوستای مجازیم انجام دادن واسم 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵