2777
2789
عنوان

پولمو خوردن😕😕

486 بازدید | 29 پست

تو دیوار یه آگهی گداشته بود کار آنلاین منم دنبالش کردم 169 تومن گفت واریز کن بعد کد میده بهت الان دیگه جواب نمیده آیدی مسئول همه کار هارو فرستاده اصلا هیچ حسابی به اسمشون وجود نداره شرکت باپوک خورد پولمو😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه یبارم قبلا 200 تومنو خوردن شوهرم اینبار نمیدونه بدونه میکشتم

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ کلا اینایی ک میگن اول پول بده کلاهبردارن اعتماد نکن تو دیوارم الان فقط کلاهبرداری میکنن

چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عوعو سگان شما نیز بگذرد 🕊️

یکی تو این سایت تبلیغ کرد پارسال بود انگار

شرکتشو یادم نیس چی بود

برنامشو نصب کردم گفت واسه ثبت نام ۸۹ تومن بزن

کثافتا اصلا هیچی ب هیچی خیر نبینن

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
همین چند روز پیش واسه شغل آنلاین ۲۰۰ دادم به چیز گاو رفت همش

قبله هرکاری اول بیا نی نی سایت 

تا روشنتون کنیم

شغل انلاین همش کلاه برداریه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

کسی که بخواد شغل بده که پول نمیگیره 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت