2777
2789
عنوان

طبعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه زندگیم خیلی یکنواخته میخام تنوع بگیره معمولا تنهام میگم شوهر کنم بعد یکم با فامیلاش رفت و امد کن ...

خب اخه زندگی مشترک فقط رفت و امد نیست😫

آره آجیا، کلوچه سنتی فومنه😍بخدا کلوچه فومنههه
گمونم دوست داره بمونی براش همیشه کار کنی 

نبابا بیچاره همش میگه برو درستو بخون هروقتم بابام میاد گلایه میکنه که بهم بگه کمک نکنم خیر سرم کنکور دارم 

میفهمه برا فرار از درس میرم کمکش🙂😂

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
تو عجله داری .والا دختر من تقریبا همسن شماست نمیزارع اسم خواستگاربیاریم.

گفتم که عجلم بیشتر به خاطر رفت و امده

خییییلی برونگرام فامیل خودمون کمه ارتباط نداریم و گرنه هیچی از زندگی مشترک نمیدونم 

دوست زیاد دارما ولی نمیزارن برم خونشون یجورایی میخام راحت تر بشم

نبابا بیچاره همش میگه برو درستو بخون هروقتم بابام میاد گلایه میکنه که بهم بگه کمک نکنم خیر سرم کنکور ...

آها خوبه پس ، بشین درستو بخون مردم با فامیلای خودشون رفت و آمد نمیکنن بعد تو دنبال فامیل شوهری، به نظرم چون زیاد رفت و آمدی نداشتین نمیدونی چه خبره، هر چی رفت و آمد کمتر آرامش بیشتر، اگه ی روزی ازدواج کردی هیچوقت با خوانواده و فامیلای شوهر صمیمی نشو زیادم باهاشون حرف نزن درکل سرسنگین رفتار کن اگه میخوای زندگیت آروم پیش بره 

آها خوبه پس ، بشین درستو بخون مردم با فامیلای خودشون رفت و آمد نمیکنن بعد تو دنبال فامیل شوهری، به ن ...

اتفاقا مادرخواندم هم اینو بم زیاد میگه هرچی ارتباط بیشتر ضربه خوردن بیشتر 

همش دوس دارم یه روز ازدواج کردم خانواده اون مث خانواده خودم باشه رفتارمم با همه صمیمی  حالا تهش یکی گیرم میاد که خانوادش چش دیدنمو ندارن همش دعواس شانسو خوب میشناسم

اتفاقا مادرخواندم هم اینو بم زیاد میگه هرچی ارتباط بیشتر ضربه خوردن بیشتر   همش دوس دارم یه ...

ببین خوانواده شوهر خوب هم باشن باز صمیمی شدن باهاشون خوب نیست، باهاشون خوب باشی ولی سرسنگین، باهاشون درد و دل نکنی، مشکلات بین خودت و همسرت یا مشکلات خوانوادتو اصلا پیششون نباید بگی،درمورد بحث ها یا مساعلی که داخل خانواده همسرت اتفاق میوفته اصلا نباید کوچک ترین نظری بدی ،همیشه جوری باید رفتار کنی که بعد 10 سال انگار همون تازه عروسی هستی که تازه وارد جمعشون شده

از اونجایی که میگی خیلی برونگرایی باید بدونی و حواست باشه ی روزی ازدواج کردی زیاد تو جمع خوانواده شوهر حرف نزنی و سعی کن بیشتر سکوت کنی