2821
2789
عنوان

مدارس شاهد

159 بازدید | 11 پست

سلام 

میشه لطفا اگر تجربه ای از مدارس شاهد دارید اینجا عنوان کنید ، 

آیا نسبت به مسائل مذهبی و آموزشش سخت گیرتر از مدارس معمولی هستند ؟ 

سطح آموزشی  دروس ؟ و کلا هر چیزی که برای انتخاب کمک بکنه 

ممنون 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه فقط ی چادر میگن سرتون کنید و با مدارس عادی فرقی نمی کنن بچه هاش که فاجعه ان

برای پسرم میخام پایه هفتم ، ممنون از نظرتون 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پسرم دبستان شاهده فرقی با بقیه مدارس ندارن

یعنی نحوه  آموزش هم با مدارس عادی یکیه ؟ 

مرسی از همه 

برای پسرم میخام پایه هفتم ، ممنون از نظرتون 🙏

من دخترم و مدرسه ی دخترونشو گفتم بنظرم برید مدرسه و با اولیا اون مدرسه صحبت کنید اینجا چیزی دستگیرتون نمیشه

ترکمنم💚❤️

من دخترم و مدرسه ی دخترونشو گفتم بنظرم برید مدرسه و با اولیا اون مدرسه صحبت کنید اینجا چیزی دستگیرتو ...

مرسی عزیز 🙏

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز