2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 41 پست
اوف چقدر زیاد شده🤕🤕🤕 من الان تو اقدامم واسه بارداری براهمین نمیتونمممممم🤕🤕🤕ولی حتماحتما باید ع ...

اهاان 

شما ک میخواین باردارشین اصلا براتون عمل مناسب نیست یکسال قبل عمل باید باردار شده باشین و تا دوسال بعد عمل ام باید باردار شین اینا رو تو ورقه ای ک دکتر میری مشاوره بهت میده ول خب بودن کسایی ک زودتر ام باردار شدن

اینجا ام ۳۵ تومن هست تا برو بالا گرونترینش ام همین دکتره منه

بستگی داره خودت کدومو بری 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

استارتر دیدی بگو پاک کنم 

خیییییلی تغییرکردی وتغییرخوووووووب ببین شانس اوردی من همش فک میکنم عمل بینی شانسیههه هرجور سلیقه  دکترباشه همونه

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
خیییییلی تغییرکردی وتغییرخوووووووب ببین شانس اوردی من همش فک میکنم عمل بینی شانسیههه هرجور سلیقه&nbs ...

دکتر خودش تو مشاوره میگه عمل بینی مثل هندونه سربستس 

تازه میگه تو عمل مشخص میشه این دماغ چجوریه و چجور درمیاد اصلا اون چیزای ک من خواسته بودم نشده خودش دراورده اینو😂🥲 

جراحی پره های بینی ک جدیدا خیلی رو بورس افتاده زندگی ام را نابود کرد از درد و سوزش و التهاب یک خواب راحت واسم حسرت شدهدکتر پره های بینی من را از بیخ بریده و پوست مرده ایجاد شده و درد ممتد و سوزش

طبیعی خوب عمل کن هم انحراف و سپتوم بینیت اصلاح میکنه هم ظاهر بینیت خوب میشه بهترین جراح بینی هم دک ...

من کرمانشاه عزیزم باید همینجاعمل کنم جای دیگ واسم سخته

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊