2789

ن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لباس نمیخواد ک عرق کنه

همونجا دستگاه وصل میشه خ دش تعریق داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ی چیزیم هس ب اسم گوگل اونجا سرچ میکنی اطلاعات دقیق درمورد علت روش انجام این تست هست🥴

برا اینکه میزان دفع بچه رو بسنجن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ی چیزیم هس ب اسم گوگل اونجا سرچ میکنی اطلاعات دقیق درمورد علت روش انجام این تست هست🥴 برا اینکه میز ...

واسه این که چی هست نگفتم واسه ای اینکه چند ساعت قبل لباس تنش کنم میگم دستگاه نداره آزمایش گاهش😭😭😭

دستگاه نداره گفت لباس تنش زیاد بده

تهرانی عزیزم؟؟؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
واسه این که چی هست نگفتم واسه ای اینکه چند ساعت قبل لباس تنش کنم میگم دستگاه نداره آزمایش گاهش😭😭😭

خیلی بده اینشکلی بچه بدبخت داغون میشه 

من پسرم ۴ سالش بود بردمش  یه موادی زد و کلی چسب و چیز میز زد ب کمرش بعدش سه چهار تا پتو آورد گفت بنداز رو بچه بغلش کن تا یادم نیست یکی دو ساعت

اون موقع تابستون بود بچه کلافه شده بود. دیدم. نمیتونه تحمل کنه رفتم پولمو پس گرفتم گفتم آزمایش انجام نمیدم 

رفتم یه آزمایشگاه دیگه که پیشرفته تر بود 

باورت نمیشه  خیلی شیک و ترو تمیز. من و بچرو برد تو یه اتاق تازه کولر و تهویه ام  تو اتاق  داشت ، یدونه وسیله مثل ساعت مچی به دست بچم وصل کرد  و تمام گفت بیست دقیقه بشینید  و تمام میشه  یک ساعت بعدم جوابشو داد 

این برای ۳ سال پیشه

از همه جاااالبت تر بگم برات که  اون آزمایش گاه اولی مثلا ۶۰ تومن گرفت این پیشرفته تره. ۴۰ تومن ،   ارزونترم بود !!!!!

اگر تهرانی آدرسشو بگم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

خب ببر یجا دیگ!

پسرمو ۶ تا برچسب شبیه ستی اسکن وصل کرد بازی کرد حرف زد اتاق هوا خوب بود خودشم تیشرت شلوارک داشت انجام دادن

گناه داره بچه

خب ببر یجا دیگ! پسرمو ۶ تا برچسب شبیه ستی اسکن وصل کرد بازی کرد حرف زد اتاق هوا خوب بود خودشم تیشرت ...

تو زاهدان فقط یه آزمایشگاه انجام میده بدبختی نمیتونم برم مشهدپدر مادرم اونجا هستن وگرنه اونجا انجام می‌دادم 

تو زاهدان فقط یه آزمایشگاه انجام میده بدبختی نمیتونم برم مشهدپدر مادرم اونجا هستن وگرنه اونجا انجام ...

بیا بیرجند ببر ازمایشگاه شفا