28tanha مدیر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1144 عنوان درد بی پایان | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 23 پست اعتیادخدایا کمک کن تمام کسایی که دچار این بیماری هستن نجات پیدا کنه و خانواده هاشون در آرامش زندگی کننآمییییین خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن 1402/12/15 | 03:16 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1144 خودت حامیش باش خیلی قرض و بدهی دارهبعد تمرکز اصلا ندارهنمیتونه فکرشو جم کنه خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
fatima1373 عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 6032 گفتم بهش تو خونه داشت ترک میکرد ولی پول سیب زمینی پیاز نداشتیم از خونه رفت بیرون بازم شرو کرد کار نداره؟ درآمدتون از کجاست روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1144 کار نداره؟ درآمدتون از کجاست از یارانهگاها هم روزمزد کارای سبک میکنه برا خرجی اونم خیلی کم میرهمستاجر هستیمکرایه و قسطی این ماه عقب افتاده میگه توان کار ندارمخیلی ضعیف و لاغر شده خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
fatima1373 عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 6032 از یارانه گاها هم روزمزد کارای سبک میکنه برا خرجی اونم خیلی کم میره مستاجر هستیم کرایه و قسطی این ... خودتو به کمیته ای جایی معرفی کن روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
sarnevehst عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3935 دقیق نمیگه بم ولی متادون و گل گاها دیدم تو جیبش ولی ب شیشه مشکوکم خودش میگه نه خدا کمکت کنه گلم😔😔😔 ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1144 خودتو به کمیته ای جایی معرفی کن کمیته واس بی سرپرست هاسدعا کن شوهرم بتونه ترک کنه ب خودش بیادامشب پشت تلفن گفتم چرا اذیتم میکنی با اعتیاد زد زیر گریهگفت ب روم نیارگفتم بزار کنار گفت مطمئن باش اینکارو میکنم خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1144 خدایا هیچ بنده ایی دچار اعتیاد نکن ی بعض تو گلومه خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
fatima1373 عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 6032 کمیته واس بی سرپرست هاس دعا کن شوهرم بتونه ترک کنه ب خودش بیاد امشب پشت تلفن گفتم چرا اذیتم میکنی ... خدا به حق امام حسین به شما و زندگیتون نظر بندارهالهی دلتو شاد کنه از جایی که اصلا فکرشم نمیکنی روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1144 خدا به حق امام حسین به شما و زندگیتون نظر بنداره الهی دلتو شاد کنه از جایی که اصلا فکرشم نمیکنی همچنین عزیزم برام دعا کنید خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن