2777
2789
عنوان

درد بی پایان

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست
گفتم بهش تو خونه داشت ترک می‌کرد ولی پول سیب زمینی پیاز نداشتیم از خونه رفت بیرون بازم شرو کرد

کار نداره؟ درآمدتون از کجاست

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار نداره؟ درآمدتون از کجاست

از یارانه

گاها هم روزمزد کارای سبک میکنه برا خرجی اونم خیلی کم میره

مستاجر هستیم

کرایه و قسطی این ماه عقب افتاده میگه توان کار ندارم

خیلی ضعیف و لاغر شده

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
از یارانه گاها هم روزمزد کارای سبک میکنه برا خرجی اونم خیلی کم میره مستاجر هستیم کرایه و قسطی این ...

خودتو به کمیته ای جایی معرفی کن 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
خودتو به کمیته ای جایی معرفی کن 

کمیته واس بی سرپرست هاس

دعا کن شوهرم بتونه ترک کنه ب خودش بیاد

امشب پشت تلفن گفتم چرا اذیتم میکنی با اعتیاد زد زیر گریه

گفت ب روم نیار

گفتم بزار کنار گفت مطمئن باش اینکارو میکنم

کمیته واس بی سرپرست هاس دعا کن شوهرم بتونه ترک کنه ب خودش بیاد امشب پشت تلفن گفتم چرا اذیتم میکنی ...

خدا به حق امام حسین به شما و زندگیتون نظر بنداره

الهی دلتو شاد کنه از جایی که اصلا فکرشم نمیکنی

خدا به حق امام حسین به شما و زندگیتون نظر بنداره الهی دلتو شاد کنه از جایی که اصلا فکرشم نمیکنی

همچنین عزیزم 

برام دعا کنید