2777
2789
عنوان

همسایه بدددد

207 بازدید | 6 پست

بالاییمون یه زن و مرد هستن اندازه ده تا بچه سر صدا دارن گردو میشکنن مبل میکشن رو زمین صدای شکستن لیوان بعضی وقتا تختشون وقتی که میخوابن ورج و ورجه میکنن صدا میده خسته شدم بهشونم میگم میگن باشه دو باره تکرار میکنن مرده گفت ما سالمون امسال نیست ناراحتین شما برین 😐😐چیکار کنم

کاربری دست دو نفره🩷

وای همسایه جفتی مام همینن الان دارن دعوا میکنن 

یه بارم تذکر ندادیم 

حالا دیشب ساعت ۱۲ داداشم در حد ۵ دقیقه اومد توی اتاقم بلند هم صحبت نکرد یهو گفت مهسااااا و زدم و فرار کرد منم گفتم بیشعور یهو با مشت می‌کوبید به دیوار مگه ول میکردددد🫤🫤

یکی نبود بگه ما آنقدر عوا کردین توی زندگی شماایم الان من میدونم عموی زنه ارثشونو بالا کشید۶😂😂😂

❤️❤️

ببین ما دقیقاً همسایه طبقه بالاییمون همینجوری بودن تازه اینا دو تا بچه‌ام داشتن دختر ۱۰ ساله و یه دختر ۷ ساله یعنی این بچه‌ها شب و روز مثل اسب یورتمه می‌رفتن طبقه بالا چند دفعه تذکر دادیم خودم شوهرم به مدیر ساختمون گفتیم بهشون تذکر داد سری آخر خانم همسایه بالایی گفت بچه‌ان مرغ که نیستن پاشونو ببندم همینی که هست مجبوری تحمل بکنید منم یه سیستم صوتی دارم تو خونم که اصلاً روشنش نمی‌کنم از لجم اومدم پایین سه روز تمام شب و روز این سیستمو روشن کردم یعنی جوری بود که توی خونه خودم همه در کابینتا می‌خورد به همدیگه روز چهارم شوهرش زنگ زده بود به شوهرم که لطفاً ساعت ۶ بیاید توی پارکینگ با هم صحبت بکنیم رفتیم توی پارکینگ خانومه گفت صدای سیستمتون خیلی ما رو اذیت می‌کنه منم گفتم صدای بچه‌های شمام خیلی منو اذیت می‌کنه گفت آره به بچه‌ها گفتم دیگه از این به بعد سر و صدا نکنن از شما می‌خوام دیگه سیستمتونو روشن نکنید ما سه شبانه روز تو خونمون آرامش نداریم و واقعاً همون شد دیگه کارشونو تکرار نکردن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسایه ما تازه عروس و دوماد هستن که بعد از عروسی اومدن واحدد بقلی ما مستاجر شدن

بی نهایت بددهن . صدای زنه که بسیار بلنده

دوست و رفیقاشون که میاد خونه شون همدیگه رو با فحش خواهر و مادر و ناموسی صدا میزنن.وقتی که مهموناشون میرن یه دعوای مفصل با صدای بلند و فحش و گریه زنه راه می افته.

یه سگ هم خریدن زنه که میره بیرون شروع میکنه به پارس کردن به مدت طولانی.یه بار از ۶ و نیم صبح پارس کرد

با صاحب خونه شون صحبت کردم گفتم لطفا باهاشون تمدید نکن و قبول کرد

همسایه ها شاکی هستن.توی جلسه ساختمون بهش گفتن صدای سگت اذیتمون میکنه.ولی مراعات نمی کنن

همسایه ما تازه عروس و دوماد هستن که بعد از عروسی اومدن واحدد بقلی ما مستاجر شدن بی نهایت بددهن . صد ...

ما آپارتمانی نیستیم ویلایی خیر سر مون عروس و داماد اومدن

صدای عروس چهار تا خیابون اون ور تر میره بخدا

یعنی از ریز و درشت زندگی شون همه باخبرن

مهمون که میاد براشون جو گیر میشن تا صبح جیغ داد و مسخره بازی و قلیان

یه زن شلخته که زباله هاش رو چهار ماهه نبرده

دیشب جیغ میزد رضا پول به کارت م بزن

رضا کارت و کلیدا تو بردی مردم از تو کوچه جواب میداد آره آره

درو از تو قفل کتابی بزن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ما آپارتمانی نیستیم ویلایی خیر سر مون عروس و داماد اومدن صدای عروس چهار تا خیابون اون ور تر میره بخ ...

اینا پادری جلوی در خونه شون جهاز آوردن سفید بود.الان ببینی کم کم داره میشه سیاه

اینا پادری جلوی در خونه شون جهاز آوردن سفید بود.الان ببینی کم کم داره میشه سیاه

والا اینم لباس میشوره پر پرز و مرض همیشه 5روز رو بنده بعد جمع میکنه

اصلا غذا درست نمیکنه

درست م میکنه تمام محل بالا میارن بو کله پاچه میده غذاش

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست