sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2797 عنوان قدم۱۷۳ وزنم ۶۰ 115 بازدید | 24 پست بچها چیکار کنم یکم توپر شم خیلی لاغرم آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق.. 1402/12/15 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2797 عین منی خوبی نه خیلی خوبی تغییر نکن هی منو میبینن میگن باد نبرتت نشکنی چقد لاغری یچی بخور😶 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2797 ۸ کیلو کمبود وزن داری پوفف چیکارکنم آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2797 خدایی خراب نکن خودتو آرزوهای منو داری تو الان چاق شدن واقعا سخته بخدا هربار بهم میگن چرا انقد لاغری کل اعتماد بنفسم فروکش میکنه آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
bella_2 عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 135 پوفف چیکارکنم حالا برسی ب ۶۵ عالی میشه اشتهاتو یه مقدار ببر بالا و سعی کن شکلات بخوری البته تلخ نه و میتونی بری باشگاه که رو فرم هم وزن بگیری
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2797 حالا برسی ب ۶۵ عالی میشه اشتهاتو یه مقدار ببر بالا و سعی کن شکلات بخوری البته تلخ نه و میتونی ... باشگاه دوووره اصلن نمیتونم برم ارزون ترین راهش اینه هربار ۳۰۰ بدم کرایه پیاده هم نمیشهاشتهامم انصافن خوبه ولی چاق نمیشم آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
گیسووو_پریشان عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 2693 چاق شدن واقعا سخته بخدا هربار بهم میگن چرا انقد لاغری کل اعتماد بنفسم فروکش میکنه بیخیال شو اسی جان وزنت خوبه . میای مکمل اشتها اور و اینا میخوری از حد خارج میشی یا شکم میاری گند زده میشه به هیکلت 🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ❤️
دخمل_بور عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 7306 هی منو میبینن میگن باد نبرتت نشکنی چقد لاغری یچی بخور😶 از حسودیه😂خیلی اندام خوبیه
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2797 بیخیال شو اسی جان وزنت خوبه . میای مکمل اشتها اور و اینا میخوری از حد خارج میشی یا شکم میاری گ ... میگن ازدواج کنی چاق میشی بیخیال شو بیخیال شم واقعا 😁 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
گیسووو_پریشان عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 2693 میگن ازدواج کنی چاق میشی بیخیال شو بیخیال شم واقعا 😁 والا تو فامیل ما هر کی زد تو کار چاق شدن فقط ی صورت پف کرده و ی شکم تحویل گرفت😂😂😂لذت ببر از زندگیت به خدا ما لقمه لقمه غذامون با عذاب وجدان میخوریم ک چاق نشیم 🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ❤️