2777
2789
عنوان

بی حسی پاها

101 بازدید | 4 پست

خانوما سلام تورو خداکمک کنین من  بچه شیر میدم نوزادم ۴ ماهشه امروز که از خواب بیدار شدم رفتم تو اتاق اومدم یهو احساس کردم پاهام از رون بی حس میشه  و شل میشد ترسیدم بیوفتم  سریع نشستم بعد از چند دقیقه خوب شدم ولی تو رون پاهام احساس مور مور شدن داشتم تا که کم کم خوب شدم کسی میدونه از چیه خیلی میترسم

بیشتر به خاطر ضعف و کمبود کلسیم هست. چیزهای مقوی و خونساز و کلسیم دار بخور. گاهی ممکنه به خاطر مشکلات کمر هم باشه بعد زایمان

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میترسم میگم خدایی نکرده ام اس نباشع

نه بعد زایمان یه کمی مشکلات این مدلی پیش میاد به خودت برسی با تغذیه خوب و ورزش کم‌کم خوب میشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما