2821
2789
عنوان

جدا شدن !.

58 بازدید | 3 پست

سلام دوستان چه راهکاری میدین واسه جدا شدن از کسی که خیلی دوستون داره و شما دوستش ندارین؟؟

متاسفانه یکی از دوستانم با شخصی در ارتباطه که ظاهرا خیلی دوستش داره و دوستم علاقه ای به ادامه رابطه نداره و بار ها به این آقا گفتن و این آقا هم فرصت خواستن برای آشنایی بیشتر تا در مرور زمان علاقه پیدا کنن .اما این آقا بشدت سماجت به خرج میدن دوستان راهکارتون چیه؟؟

زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد
گفتن برای آخرین بار و بعدش بلاک از همههه جا و حتی تغییر خط

اما متاسفانه دوست من نگران حال اون آقا هم هست که یه موقع خراب نشه و اذیت نشن !

زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اما متاسفانه دوست من نگران حال اون آقا هم هست که یه موقع خراب نشه و اذیت نشن !

با موندنش تو اون رابطه حال اون آقا خراب تر میشه چون ایشون بالاخره یروز میره پس اون آقا نباید بیشتر از این وابسته بشه و این لطف ب ی آدم نیست خیانت در حقشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز