2777
2789
عنوان

میشه برا شفای پای دخترم دعا کنید؟

221 بازدید | 18 پست

من چند سال درگیر ناباروری بودم به زور و آی وی اف خدا این بچه رو بهم داد تو تایپیک هام هست که چقدر عذاب کشیدم تو بارداری  حالا یک سالو نیم درگیر پاش هستم یه کیست خونی تو استخونش بود جراحی کردن پارسال دو هفته است دردهاش شدید شده دکتر مجدد عکس نوشت  دیروز عکس انداختیم فردا باید ببرم دکتر دعا کنید بگه چیزی نیست به خدا خستم دیگه 

خدایا دریا دریا شکرت

براش ۵ تا صلوات فرستادم 🤲🤍

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 🌺

انشاالله خدا کمکتون کنه گلم

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
الان دو ساعته دارم پاشو ماساژ میدم دردش اروم شه مگه بچه من چقدر جون داره که اینقدر درد بکشه

پروفایلت دخترته؟

عزیزم طبع بدنشو گرم نگه دار هر دردی از طبع سردیه

بهش کباب گوسفندی بده نخود آب درست کن بده شیر خرما بده

دمنوش گرم برا بچه از طب سنتی یا عطاری بگیر بده خوب میشه طبع بدنشو گرم کنی

پروفایلت دخترته؟ عزیزم طبع بدنشو گرم نگه دار هر دردی از طبع سردیه بهش کباب گوسفندی بده نخود آب درس ...

اره عزیزم واقعا از سردیه؟ چون دخترم روزی ۴ لیوان شیر میخوره کنار غذاش باید ماست باشه تمام زندگییمون با سردیجات میگذره

خدایا دریا دریا شکرت
اره عزیزم واقعا از سردیه؟ چون دخترم روزی ۴ لیوان شیر میخوره کنار غذاش باید ماست باشه تمام زندگییمون ...

زیاد جلوی مردم دخترم و قشنگم و اینا نکن

چشم میزنن

اصلا اسم دختر تو نیار پیش فامیل و مردم

دیدم که میگم

صدقه بده براش آیت الکرسی و چار قل بخون خدا حفظش کنه برات

چشم زخم واقعیته

عکسشم ت اینستا و پروفایلت نزار هیچ جا نزار

خواهرانه بهت میگم