2777
2789
عنوان

بنظرتون با این شوهرم چیکار کنم؟؟؟؟

544 بازدید | 21 پست

۴ساله همینه وضع صبح تا ظهر سرکار میاد میخوابه چشاش رو همه ولی به زور صداش میکنم نخوابه باز بعدازظهز میره شب میاد بازم چشماش رو همه حتی جلوی سفره بهش میگم خوابت میاد بخواب نمیخوابه میگم خب پس اگه میخوای بیدار باشی قشنگ بیدار باش یعنی چی نشسته خوابی😭خستتته شدم ن بیرونی ن توجه ای ن محبتی نشد یه چایی بریزم مثل قدیم دو نفره بخوریم باهم حرف بزنیم کاررره هر شبشه و بعضی از روزای تعطیل توروخدا بگین من چیکار کنم شما میمونین با همچین ادمی؟؟؟؟😭

چیزی میزنه؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شاغلمو می‌دونم چقدددر آدم خست میشه..فقط کاش ی روز خودت جای اون باشی ببینی چقدر خست میشه آدم حتی اگر کارسخت نباشه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

آره میمونم 

شوهرم چسبیده ور دلم ....اینجوری بدتره یه مدت دور کاری بود همش خونه ۰☹مرد باید صبح بره شب بیاد .خسته و کوفته

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد