2777
2789
عنوان

چرا آدما بی دلیل از یکی بدشون میاد

182 بازدید | 19 پست

مثلا میری تو یه جمع انگار ازت خوششون نمیاد باهات راحت نیستن

باهات صمیمی نمیشن درحالی که با ینفر دیگه راحت صمیمی میشن

چرا بنظرتون

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی

یعنی گاهی نمیدونی چرا ولی از یک نفر خوشت میاد مثل عاشق شدن آیا میشه کسی ک واقعا عاشق یک نفر  دلیل قانع کننده بیاره حتی بگه چون خوشگل ، اخلاق داره قانع کننده نیست اینم یک همچین چیزی انگار 

سوال منم هس🤔بعضی جمعا ی سنگینی بدی داره برام 

دقیقا 

نمیدونم شاید آدم جذابی نیستم

ولی دوستم خیلی راحت تو دل همه جا باز کرده همه باهاش صحبت میکنن نباشه همه آمارشو میگیرن

ولی بامن اصلا اونطور نیستن 

دقیقا  نمیدونم شاید آدم جذابی نیستم ولی دوستم خیلی راحت تو دل همه جا باز کرده همه باهاش صحبت ...

درکت میکنم حس بدیه ولی شاید درونگرایی یا مغرور میزنی کسی زیاد طرفت نمیاد یا هر دلیل دیگه ایی ک فکر میکنی بخاطر اونه مثلا خودت روراست فکر میکنی بخاطر چیته 

همونو باید درستش کنی اگم از توانت خارجه ک دیگه فکر نکن بهش کاریش نمیشه کرد

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
قانون جذب میگن تاثیر و انرژی رو طرف مقابل 

آره حس میکنم بعضیا ذاتن جذابند راستش خیلی دلم میخواد منم مثل اون دوستم باشم

مثلا چند وقت پیش یکی از دوستای دیگم ستایی باهم بودیم ولی اون همش با اون دوستم پچ پچ می‌کرد انگار من اصلا وجود ندارم

درکت میکنم حس بدیه ولی شاید درونگرایی یا مغرور میزنی کسی زیاد طرفت نمیاد یا هر دلیل دیگه ایی ک فکر م ...

نمیدونم

حس میکنم جذاب نیستم مثل بعضیا

نمیدونم چطورهبا طرف مقابل حرف بزنم شاید این دلیل فاصله گرفتن دیگران لر منه