2777
2789
عنوان

اسم ریه

100 بازدید | 9 پست

سلام مامانم یه چن سالی هس که سرفه میکنه 

از امسال تاحالا زیاد شده علاوه بر سرفه که میکنه بالا هم میاره دکتر زیاد بردیم هر کی یه چیزی میگه 

هر دکتری برا خودش یه دارو میده ولی بازم فایده نداشت الان باز دوباره بردیم دکتر گفتن اسم ریه داره 

بهش اسپری دادن 

کسی هس ک مشکل مامان داشته باشه 

نمیدونیم دیگه چکار کنیم ولی بازم فعلا هنوز تاثیر نکرده برای اینکه مطمین بشیم اسم داره باید چکار کرد ؟

برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست 

من اسم دارم سرفه مکررر نمیکنم فقط موقعی که نفسم بند میاد

میدونی اسم داشتن اینجوریع که انگار کل محیط اب پر شده تو هم دنبال هوای شبیه زیر اب خفه شدنه

متخصص ریه بردین؟

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رازیانه و جامع حضرت رضا رو میگن خوبه 

کجا داره؟ چکار باید کرد اینارو ؟

برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست 
من اسم دارم سرفه مکررر نمیکنم فقط موقعی که نفسم بند میاد میدونی اسم داشتن اینجوریع که انگار کل محیط ...

متخصص گوارش بود نه نبردیم 

متخصص گوارش بود نه نبردیم 

حتما ببرین ریه هاش چک کنن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
من اسم دارم سرفه مکررر نمیکنم فقط موقعی که نفسم بند میاد میدونی اسم داشتن اینجوریع که انگار کل محیط ...

شما غذا میخوردین هم بالا میاوردین ؟ 

سرفه شدید میکنه در حد خفه شدن 

شما اسپری استفاده میکنین؟

کجا داره؟ چکار باید کرد اینارو ؟

نگاه من خیلی نمیدونم ولی شنیدم از اونا ک مشکلات ریه و آسم دارن ازینا استفاده کردن و راضی بودن 

سایتش معروفه daroo100 توش  شماره تلفن نماینده ی مال هر شهری  رو گذاشته که راهنمایی هم می کنن. یکی از کاربرا این سایت رو معرفی کرد.

شما غذا میخوردین هم بالا میاوردین ؟  سرفه شدید میکنه در حد خفه شدن  شما اسپری استفاده می ...

ن غذا خوردن مشکل ندارم

اگه دارو استفاده نکنم اره در حد خفگی سرفه میکنم

اسپری سالبوتامول استفاده میکنم

قلبون شیشه ای کوچیک

اسانس نعنا  و عرق نعنا

طب سنتی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست