2777
2789
عنوان

اگر خدایی هست

126 بازدید | 17 پست

اگر خدایی هست هیچی ازش نمیخوام فقط میخام تو اتیشی ک برای من درست کردن بسوزن 

داغ اونایی رو ببینن که باهاشون زندگی من و سیاه کردن 

فقط همین و میخوام خدایا جوابشون و بده

هست 

صبر کن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معتقدم که اگر خداوند ما را مورد عفو و بخشش خود قرار می دهد، ما نیز باید دیگران را ببخشیم

در غیر این صورت گویی خود را در دادگاه و جایگاهی بالاتر از خدا قرار داده‌ایم...

سی_آل_لوی# یز

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

الله هدایتشون کنه الهی امین

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

یه چیزی بگم 

هیچوقت بد نخواه برای کسی،  حتی دشمنت،  نفرین نکن خود امام حسین هم قاتلشو نفرین نکرد،  فقط بسپر به بالایی بگو کسایی که به من ظلم کردند خودت تقاص بگیر همین 

نفرین بدترین چیزه قلب آدمو سیاه میکنه 

و مطمئن باش که خدا هست و بازگردانده ی تمام انچه که از دست رفته هستش،  و جبران میکنه 🤍

با تمام وجود میگم امین

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

خدا جواب بدی و ظلم رو میده  حتما اما ممکنه شما متوجه نشی 

مثلا زمانی جوابشون روبده که خیلی سال گذشته یا دیگه شما از حالشون خبر نداری و ..‌‌.‌‌

اما قطعا جواب ظلم و بدی رو میده من موارد زیاد و عجیبی دیدم

یه چیزی بگم  هیچوقت بد نخواه برای کسی،  حتی دشمنت،  نفرین نکن خود امام حسین هم قاتلش ...

قربون امام حسین برم ولی من امام حسین نیستم بسه دیگه تاالان هرچی گفتن لبخند زدم گفتم بزرگترن ول کن بیخیال ولی دیگه بسه

الهی همونجور که روحم نابود شد اونا هم نابود بشن بلکه اون موقع کمی اروم گرفت دردش منو 

اون خدای که اتش رو برا ابراهیم سرد کرد کجاییی موقعی که من اتیش گرفتم کجا بودی از من گذشت اونارو جوری بسوزون که این قلب سنگ من به حال روزشون گریه کنه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین