2777
2789
عنوان

پوستم تیره شده

1111 بازدید | 29 پست

من قبلان سفیدم بودم ..ولی کم کم پوست بدنم تیره شده.خیلی ناراحتم چیکار کنم.. دستام از ارنج به بعد اینقد تیره سیاه شده  خجالت می کشم..همیشه  لباس پوشیده می پوشم..حتی پام از زانو به بعد سیاه .

از تمام دلتنگی ها،از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم۰۰۰

من قرص کلاژن ساز خریدم

نظراتو که خوندم نوشته بدنو روشن میکنه

تاحالا ۴تا ازش خوردم .البته ابرسانم میزنم 

رنگم روشن تر شده

میخای سرچ کن و بخر امتحان کن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قرص کلاژن ساز خریدم نظراتو که خوندم نوشته بدنو روشن میکنه تاحالا ۴تا ازش خوردم .البته ابرسانم م ...

چند خریدی عزیزم

از تمام دلتنگی ها،از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم۰۰۰
چطوری بفرستم..راستش من تازه عضو شدم بلد نیستم

تو کادری که تایپ میکنی  ۳ تا شکل 

وسطی بزن 

برو تو گالری یا با دوربین گوشیت یه عکس از یه قسمت بفرست 

اگه نتونستی تلگرام پیام بده 

راستی خارش پوستی هم داشتی؟

چند وقت تیره شده؟

تیرگی در چه حده؟

الهی گاهی نگاهی

۵۵۰ تومنه تقریبا اما آف زدن.من۳۳۳ تومن خریدم اما ددیجی ارزونتر میده

اگه واقعا خوب میخرم..چون لباس عروس بپوشم..زشت میشه دستام تیره شد

اگه واقعا خوب میخرم..چون لباس عروس بپوشم..زشت میشه دستام تیره شد

خب چرا کرم نمیزنی ؟

هایلات هم بزن بزار برق بزنه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
تو کادری که تایپ میکنی  ۳ تا شکل  وسطی بزن  برو تو گالری یا با دوربین گوشیت یه عکس ...

فرستادم ارسال نشد