2777
2789

امروز شوهرم اومده خونه ، دیدم قیافش یه جوریه ، هر وقت خراب کاری میکنه قیافش اینجوری میشه

میگه یه چیزی شده ولی عصبانی نشو ، میگم چی شده ؟ 

دیدم رفته یه عالمه لیف حموم و بافتنیای بدرد نخور خریده 😐

میگم اینا چیه چرا اینقدر زیاده ؟ 

میگه خانمه دست فروش بود تو خیابون داشت میفروخت دلم سوخت خریدم 😑 میگم حالا چرا اینقدر زیاد ؟ میگه هوا سرده گفتم‌همشو بخرم بره خونشون 😐 

آخه چیکار کنم از دست این 😑 یه ساله میگم برو دوتا لباس برا خودت بخر نمیخره ، حالا رفته اینجوری کرده 

الان دعواش کنم ، دلم میسوزه ، عذاب وجدانکمیگیرم 

کاری نداشته باشم میشه این 😑😑😑

نمیگه هم‌چقدر خریده  ، اصلا نمیدونم‌چکار کنم این همه آت و آشغالو 🤦‍♀️

چقد شده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتاشون بده من...

من زیاد لیف و اسکاج عوض میکنم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

😂😂دمش گرم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

شما هم بصورت بسته های چند تایی در بیار، بده شوهرت بده به فقرا.

دیگه شوهرت آدم خوبیه، کار خیر کرده اذیتش نکن.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...