2821
2789
عنوان

جنسیت نی نی

96 بازدید | 14 پست

تروخدا ببینید میتونین بگید نی نی ام چیه البته مهم نیست برام سلامتیتش و اینکه خداروصد هزار مرتبه شکر بعد سه سال طعم مادر شدن چشیدم فقط سلامتی مهمه یکم کنجکاوم فقط به نی نی و لباس خریدن براش فک میکنم

عکس سنو میخوای بزاری؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا ارگاسم داری موقع نزدیکی؟ 

اگه داشته باشه چی میشه؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
همه به من گفتن پسر ولی تو انمالی گفت دختر نمیدونن

برام دختر پسرش مهم نیست سلامتی اش مهمه خداروشکر که نعمت هاشو داده فرقی نداره از روی کنجکاوی برای لباس اینا و مدلی خوشم میاد از حدس زدن 🥲😂

استخون جمجمه و گردنش درشته به پسر میخوره

2790
2823
2791
2779
2792