2777
2789
عنوان

روکش دندان

90 بازدید | 11 پست

خانما دندونم شکسته به زور یجا نوبت گرفتم میگه روکش نمیکنه 

میشه ترمیم کنه بعد عید روکش؟؟

قیمت روکش چقدره؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دندون باید عصب کشی بشه بعد روکش قیمت هم بستگی داره خودم 2400 دندون 6اسیاب روکش کردم اگه بیمه که داشت ...

یا خدا چرا عصب کشی؟🥲🥲🥲

نمیشه همین جوری ترمیم کنن؟

دندون آخری شکست قبل دندون عقلم میشه دندون چند؟

دارم بیمه 

۲/۵۰۰ همش؟ یا فقط روکش؟ کلش چقدر درمیاد؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یا خدا چرا عصب کشی؟🥲🥲🥲 نمیشه همین جوری ترمیم کنن؟ دندون آخری شکست قبل دندون عقلم میشه دندون چند ...

چون ممکنه بعدا به عصب برسه بخواین روکش بردارین بعد درست کنید از اول بزارید اذیت میشید ممکن هم هست نشه

اصولش اینه عصب کشی کرد تا اونجا که من میدونم

فکر کنم هفت بشه

فقط روکش 2/400 عصب کشی بخوای بکنی بستگی کانال دندونت داره 

زمان ثابت کرده همتونو...
چون ممکنه بعدا به عصب برسه بخواین روکش بردارین بعد درست کنید از اول بزارید اذیت میشید ممکن هم هست نش ...

هفت میلیون😨😨😨یا خدا 

هفت میلیون😨😨😨یا خدا 

از من میشنوی نزار بیشتر تو دهنت بمونه خرجش کن چون عفونت میکنه اونوقت ریشه دندونت از بین میره و پنجاه درصد ممکنه بمونه تو دهنت پنجاه درصد نه تازه خیلیم این بین اذیت میشی ورم میکنه نمیتونی دهنتو خوب باز کنی 

زمان ثابت کرده همتونو...
از من میشنوی نزار بیشتر تو دهنت بمونه خرجش کن چون عفونت میکنه اونوقت ریشه دندونت از بین میره و پنجاه ...

چکار کنم به نظرت ؟ اصلا اعصابم خورده دندونم شکسته تازه با اون طرف هم غذا میخورم در عذابم فردا می‌خوام برم ببینم چی میگه

چکار کنم به نظرت ؟ اصلا اعصابم خورده دندونم شکسته تازه با اون طرف هم غذا میخورم در عذابم فردا می‌خوا ...

حقیقت بگم من مثل تو بودم رفتم دکتر بهم گفت 3/500 میگیرم درست میکنم اما قبول نکردم رفتم یه کلنییک دکتره جراح و دندانپزشک هست گفت عفونت داره بازش میکنم تمیزش میکنم پانسمان میکنم احتمال پنجاه درصد بمونه یا نمونه منم انجام دادم فکم از ورم تکون نمیخورد خیلی اون یه هفته عذاب کشیدم دو ساعت در طول شبانه روز میخوابیدم تا پرش کرد یه ماه فاصله افتاد رفتم روکش کردم اگه اشتباه نکنم سرجمع با بیمه شد 2/800برای همینم هست میگم خرجش کن اگه عفونت کرده باشه و نری سراغش فاتحه دندونت بخون

زمان ثابت کرده همتونو...
حقیقت بگم من مثل تو بودم رفتم دکتر بهم گفت 3/500 میگیرم درست میکنم اما قبول نکردم رفتم یه کلنییک دکت ...

وای خیلی استرس دارم هم گرون میشه هم ترسیدم اینجوری که گفتی خدا کنه عفونت نکرده باشه آخه اصلا مثل عفونت نیست درد و اینا نداره ورم هم نداره فقط شکست میترسم مواد پرکردنیش بریزه بیرون خدا از این دکتره نگذره چون دندونم از اول باید عصب کشی میکرد ولی در کرد دندونم ضعیف شد اصلا 

وای خیلی استرس دارم هم گرون میشه هم ترسیدم اینجوری که گفتی خدا کنه عفونت نکرده باشه آخه اصلا مثل عفو ...

بابت ترسوندنت معذرت میخوام من همیشه در مورد مسائل پزشکی رک میگم چون الان من بگم هیچی نیست بعد که بری تو کارش با کارایی که دکتر میکنه استرست بیشتر میشه .

من نه درد داشتم نه تورمی عفونت کرده بود بین جلسه پانسمان و پر کردن اذیت شدم... بعضی از دکترا پول فقط میشناسن مثل همین دکتری میگید که همینطور پر کرده

زمان ثابت کرده همتونو...
بابت ترسوندنت معذرت میخوام من همیشه در مورد مسائل پزشکی رک میگم چون الان من بگم هیچی نیست بعد که بری ...

نه عزیزم این چه حرفیه دستت درد نکنه 

اره حتما میرم ویزیت ببینم چی میگه خدا کنه عفونت نکرده باشه خرجش کم بشه بیمه فقط ۶ تومن میده من دندون های دیگه ام خراب هست 

نه عزیزم این چه حرفیه دستت درد نکنه  اره حتما میرم ویزیت ببینم چی میگه خدا کنه عفونت نکرده باش ...

سرت درد نکنه... ان شاالله که عفونت نکرده باشه ... فضولی نباشه میشه بدونم چه بیمه داری که 6تومن میده؟

فکر کنم یه کاری با این خمیردندون ها کردن به هرکسی میرسم میگه دندونم خرابه باید درست کنم

زمان ثابت کرده همتونو...