2821
2789

چرا با شبکه اموزش هادی حمزه پور پیش نمیری؟

من پارسال کلاس مجازی ثبت نام کردم بعد کنکور دی باورت میشه درصدام همه کمتر شدن؟

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رفتم کلاس یحیوی فقط پاییزمو از دست دادم از دی معلم جدید گرفتم

خدایی تو ام قبول داری بد درس میده؟

حالا ی دختره پاچه منو یجوری گرفته بود اینا دفا میکرد انگار یحیوی باباشه

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
خدایی تو ام قبول داری بد درس میده؟ حالا ی دختره پاچه منو یجوری گرفته بود اینا دفا میکرد انگار یحیوی ...

خدایی من هرچی میبینمش می‌خوام بخوابم بعدش تست زیاد نمیتونم بزنم 

خدایی من هرچی میبینمش می‌خوام بخوابم بعدش تست زیاد نمیتونم بزنم 

خیلییییی کند درس میده من واقعا حالم بد شد باهاش 

چرا با شبکه اموزش هادی حمزه پور پیش نمیری؟ من پارسال کلاس مجازی ثبت نام کردم بعد کنکور دی باورت میش ...

چیکارکنم بخدا از اول شهریور حرکت شناسی و دینامیک رو با مهدی یحیوی پیش رفتم خدا شاهده بجز چندتسته حرکت شناسی دیگه هیچی بلد نیستم اینقدر استرس دارم

درد منم همینه خب چه دبیری خوبه؟

دبیر من از دی رفتم کلاس محمد رضا شجاعی اون از یحیوی کندتر بود ولی مثل یک معجزه بود برام خودمو بهش رسوندم و هفتاد جلسه کلاس رفتیم 

الانم تست طلایی داره که اونم ثبتنام کردو عالییه