2777
2789

خانوما همیشه مرغ میاوردیم اونجا میگفتم تیکه کنن.. الان همسرم مرغ اورده یاد ندارم تیکه کنم چیکار کنم الان.. 😐

منمُ راه منمُ مقصد... :) 

والا تصویری نباشه نمیتونم توضیح بدم

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده شوهرت 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

اگه خودش بلده بگو برات تیکه کنه

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

من ۱۶ ساله ازدواج کردم  یه بار هم مرغ تیکه نکردم 

و بلد هم نیستم 

همیشه بیرون خرد میکنن بعضی وقتا هم شوهرم خودش خرد میکنه

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

یه کلیپ دانلود کن از روش انجام بده

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
یاد ندارم بحال گفتی منظورا همون بلد نیستم😁

مشهدی‌ها میگن یاد ندارم

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️