2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم شرمنده گفتم زن دادشت فلان بهمان هس 

ن عزیزم . دیگه منم میخواستم بگم اشتباه برداشت میکنی همه مثل هم نیستن چون کی دوست داره واقعا ی دختر مورد دار برا داداشش بگیره ... 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
ن عزیزم . دیگه منم میخواستم بگم اشتباه برداشت میکنی همه مثل هم نیستن چون کی دوست داره واقعا ی دختر م ...

اره ولی من ماله شما رو نمیگم شاید واقعا دختر خوبی هس من خیلی ها رو دیدم اینجورین ولی بیا توشون رو ببین من خودم چادری ام گلم ولی نمیشه حیا دختر رو از ظاهر تشخیص داد خواهر بزرگم من چادری نبود ولی اون قدر باحیا بود 

اره ولی من ماله شما رو نمیگم شاید واقعا دختر خوبی هس من خیلی ها رو دیدم اینجورین ولی بیا توشون رو بب ...

خب منم همینو میگم همه مثل هم نیستن ک . مثلا همین دوستم ک خواهرشو گرفتیم خیلی فیلم بازی میکرد خودشو دختر خوبی جا میزد ی نقشایی بازی میکرد ولی خب ادم دور از جون خر نیست ک متوجه میشه از رفتار و کردار و طرز حرف زدن مشخص میشه . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
خب منم همینو میگم همه مثل هم نیستن ک . مثلا همین دوستم ک خواهرشو گرفتیم خیلی فیلم بازی میکرد خودشو د ...

اره پس اگه اینجوری هس واقعا همین هس گفتی برادرت چرا اون موقعه ها من رو ندید😂😂

حیف با خواهرت دوست نبودیم 😂

اره واقعا خواهرم متین هس من یک دوست پسر داشتم اما قسم به جان مادرم فقط پشت تلفن بود حتی یکبار هم باهاش بیرون نرفتم ما سال ۹۴ تموم کردیم خودت هم تاپیک هام رو بخونی متوجه شدی چقدر زجر کشیدم الان دختری مثل من پیدا نمیشه من حتی سوار ماشین کسی نشدم تو من رو نمی شناسی ولی کلی گفتم خواهرم ازدواج کرده ۶۸ هس واقعا هم به برادرت میخورد خدا هر دوشون رو خوشبخت کنه